Jump to content

υδροψυξη με τριπλο ψυγειο με μεγαλες θερμοκρασιες

vagos456

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

έβαλα το χέρι στην αντλία και δονείτε.αλλά όταν πατάω λάστιχο δεν κάνει τίποτα...δεν καταλαβαίνω ροι...Τι κάνω για να καταλάβω ότι λειτουργεί καλά? Η αντλία έχει 3Pin εγώ την έχω συνδεμένη σε 2pin κόκκινο μαύρο.το κίτρινο δεν έχω..λέει το βιβλιαράκι είναι sensor.και μετά το 2πινο το συνδέω με 4molex αλλά το κίτρινο της αντλίας δεν είναι συνδεμένο.παίζει ρόλο?

κρατούσα το reservoir για κανά 5 λεπτο πάνω από το κουτί και τίποτα,κουνούσα και το κουτί,το σήκωσα σούζα,πλάγια,το έκανα πολλά όταν κρατούσα το reservoir αλλά τίποτα...πρώτη φορά το βλέπεις αυτό που συμβαίνει?

Είσαι σίγουρος ότι το νερό κυκλοφορεί σωστά και δεν υπάρχει μέσα αέρας?

Μήπως δεν έχει γίνει σωστή εξαέρωση?

Επίσης βρες ένα τρόπο να βάλεις την αντλία αμέσως μετά το τανκ αλλά χαμηλά.

Βάλε το τανκ όσο μπορείς ψηλά σταθεροποίησε το καλά και μετά κρέμασε πάνω του την αντλία.

Μην ανησυχείς οι σωλήνες θα την κρατάνε σταθερή.

Κάτι παρόμοιο με την φωτο.

post-16-1414343586,2921_thumb.jpg

Τώρα το έβαλα έτσι είναι ποιο πάνω απ΄όλα και από την αντλία...

imag0206nm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Άμα το βάλω έτσι όπως λες reservoir+αντλία μαζί,θα κερδίσω θερμοκρασίες? Δεν μπορεί τώρα η αντλία να αντεπεξέλθει που είναι μακριά το reservoir?

Αέρα δεν νομίζω να έχω..πατάω έτσι λίγο τα λάστιχα,σηκώνω το κουτί μπροστά,πλάγια,πίσω,το ταρακουνάω,δεν κάνει τίποτα..μόνο στην αρχή όταν έβαζα υγρό στο Reservoir..τότε που έκανα εξαέρωση...Τώρα δεν βγάζει καθόλου φυσαλίδες...

Να το βάλω έτσι όπως λες,πολύ δύσκολο,Θα αξίζει? Θα φταίει όντως αυτό?

Λεπον. Με απλα Ελληνικα :D :

Το WC σου οπως προκυπτει απο την τελευταια φωτο ειναι Αντλια-->CPU-->Radiator-->Tank-->Αντλια. Ετσι δεν ειναι??διωρθωσε με αν κανω λαθος.

Η Αντλια εχει μια φτερωτη μεσα που "ΓΥΡΝΑΕΙ" το νερο στο κυκλωμα.

Το Κυκλωμα ΔΕΝ ειναι υπο-πιεση. Ετσι οπως το εχεις υποχρεωνεις την αντλια να παρει νερο απο χαμηλοτερο σημειο (που ειναι αυτο της εξαγωγης του τανκ) προσπαθώντας να φερει το νερο στο υψος της και να το ξανα κατεβασει στο CPU. (και κατα συνεπεια να πρεπει να υπερνικήσει την δυναμη βαρυτητας που χρειαζεται το νερο για να ανεβει απο το τανκ στην αντλια.).Το πρωτο σημειο που σκωτωνεις την αντλια ειναι αυτο.

Χονδρικα σου λεμε να βαλλεις την ΑΝΤΛΙΑ κατω απο το τανκ ωστε το νερο απο την εξαγωγη του τανκ να πηγαινει απο το τανκ στην αντλια με το ιδιο του το βαρος (ΔΛΔ η αντλια να παει απο την θεση 1 που ειναι στην θεση 2) χωρις να χρειαζεται να κανει ολο αυτο που κανει τωρα.

Επισης το γωνιακο ρακορ που εχεις βαλλει στην εξαγωγη της αντλιας σκωτωνει την ροη σου..(αυτο ειναι το 2)

Ε ειναι και η αντλια ψηλα,ειναι και μικρου μανομετρικου..δεν γυρνανε τα νερα..--->Υψηλες ΤΕΜP.

Απλα τα πραγματα.

Κατεβασε την αντλια απο το 1 στο 2,βαλλε κανονικο ρακορ στην αντλια και οχι γωνιακο..κανε εξαερωση και απολαυσε ησυχια.

[ATTACH]10310[/ATTACH]

Επισης βαλλε τους φαν να τραβανε και οχι να σπρωχνουν προς τα κατω.

post-196-1414343586,3439_thumb.jpg

Ναι αστο εκει..

Βαλλε την αντλια να περνει απο το αλλο ρακορ του τανκ.

Το σωληνακι μεσα στο τανκ υπαρχει εκει για εναν και μονο λογο.Για να ανεβαίνουν οι φυσσαλιδες κατευθείαν απανω και να μην τραβαει η αντλια τις φυσαλιδες απο την αλλη εξοδο.

Πρέπει να δούμε ΚΑΙ αν το μπλοκ πατάει καλά και ομοιόμορφα στον επεξεργαστή.

Κανε ένα κόπο και βγάλε το μπλοκ και ξανά-βαλτο χωρίς να το σφίξεις υπερβολικά.

Δώσε και μια φωτο με τον cpu όταν βγάλεις το μπλοκ να δούμε πως πατούσε.

Πάντως τα καλώδια τα έχεις συμμαζέψει πολύ καλά.

Το τανκ δεν μπορείς να το βάλεις απέναντι δίπλα στη μητρική?Θα γλιτώσεις αρκετό σωλήνα.

Γιατι εκλεισε το θεμα παιδια...???

Ολο το μεσημερι εκανα εργασιες!

Χαμηλωσα την αντλια,αλλαξα παστα ξανα,τωρα το διαβασα xrist την απαντηση σου.αλλαξα με mx4 τωρα ξανα.πατουσε καλα το block...κοντηνα τα λαστιχα,και τωρα το reservoir να το φερω διπλα στην αντλια η εκει που το εχω? Θα κερδισω επιδοσεις διπλα στην αντλια? Την αντλια την εχω ξαπλα,πειραζει?

Δεν ειμαι σπιτι τωρα.σας γραφω απο κινητο.

Guys το εκανα..με εβγαλε τν πιστη να παει νερο στην αντλια,τι κατεβαζω μετα κατω τερμα και οι βαθμοι πηγαν 33c!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λεω γαματα!!!! Τι βαζω στη θεση της,αναβω 48c!!! Τι ξανακατεβαζω,αναβω 48c!

Τι γινεται?

Παιδιά Fotos καινούργιες!

imag0207y.th.jpg

imag0208h.th.jpg

imag0209i.th.jpg

imag0210c.th.jpg

Να σας πω...Ετσι γίνεται εξαέρωση έτσι που το έχω τώρα?

Κάτι άλλο..Πριν πάρει νερό η αντλία το άναβα για να πάρει το σύστημα νερό γιατί είχε αέρα και έφτανε στην αρχή 80C και μετά όταν το ξαναέκανα έκλεινε..

Την κατεβάζω την αντλία κάτω τέρμα στους ανεμιστήρες,το reservoir το κουνάω,παίρνει νερό η αντλία,ανάβω,και από 100c που είχε πάει 33c!!!!!!!!!!!!

Τα έπαιξα δεν μπορείτε τη χαρά πήρα! Το κλείνω,την βάζω στη θέσης της την αντλία,ανάβω 48c!!! Ξενέρωσα!! Την ξανακατεβάζω 48c είχε ξανά!

Λογικά έχει αέρα ε? Τι λέτε? Πως θα βγάλω τον αέρα τελείως αν έχει? Εξαέρωση γίνεται έτσι, ή να γυρίσω το reservoir?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.