vagos456 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Παιδιά μετά από πολλά κοψίματα,βαψίματα ετοίμασα τι νέα υδρόψυξη μου. Την βάζω σε λειτουργεία.Αυτή τι στιγμή κάνει εξαέρωση.Έχω idle 50c με 1,41v 4.2ghz,και πριν με άλλες ρυθμίσεις 1.45v 4.3ghz 55idle. Full load με 4.2ghz έχω (1) 90c (2) 83c (3) 84c (4) 88c με 4,3ghz έποιανε 90c και μετά έκλεινε! Κάτι γίνεται αλλά δεν ξέρω τι!!!! Ψύχω μόνο τον επεξεργαστή! i7 860 Αντλία EK-DCP 4.0 800L/h 4.m HEAD block EK-SUPREME HF EASY MOUNT COPPER ACETAL Radiator AIRPLEX XT 360 Και Fans scythe 1900rpm 110cfm! 3 τέτοια! Δεν μπορώ να το εξηγήσω! Μου έγινε μια αναποδιά δεν υπολόγισα σωστά,θα το φτιάξω όμως όταν ξανά αλλάξω λάστιχα μετά από όταν βρωμίσει.Το reservoir ήταν να μπει έτσι και μπήκε έτσι τελικά λόγο από κάρτες..Δεν το υπολόγισα σωστά..Θα το φτιάξω αργότερα τώρα αυτό.. FOTOS: Τώρα βγάζει φυσαλίδες.Τα καλώδια δεν έχουν τσάκιση.Τι φταίει ρε guys πρώτη φορά φτιάχνω υδρόψυξη και δεν ξέρω.. Περιμένω ιδέες! edit: Το ψυγείο ε'ιναι κρύο! Το μπλοκ λίγο ζεστό..άλλαξα και πάστα πριν αλλά τα ίδια.πριν είχα Mx4 και έβαλα artic silver 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Σεπτέμβριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 εχμμμμ, ετσι οπως εχεις το τανκ, ποσο σιγουρος εισαι οτι κυκλοφορει το νερο;;;τα ρακορ θα επρεπε να ειναι απο κατω.Εαν με 55c το ψυγειο σου ειναι κρυο κατι δεν παει καλα. Ξανατσεκαρε αν το μπλοκ σου παταει σωστα. βαλε και καμια φωτο με το πατημα του μπλοκ πανω στο CPU.tα φανς του ψυγειου φανταζομαι πως τραβανε απο το ψυγειο και φυσανε προς το εσωτερικο του κουτιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 17, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 πρώτον έχεις βάλει λάθος το τανκ , τα ρακορ πρέπει να κοιτάνε προς τα κάτω γιατι δεν κυκλοφορεί σωστά το νερο ,δεύτερον το λάστιχο από την αντλία προς το μπλοκ του cpu βάλτο στο κεντρικό ρακορ και οχι στο ακριανό (το κεντρικό ειναι η είσοδος)η έξοδος της αντλίας ειναι το πάνω ρακορ και η είσοδος ειναι το πανο κανε αυτα και εδω είμαστε , δες αν πατάει καλά το μπλοκ (αν το βγαλει και η θερμοαγωγιμη ειναι απλωμένη τοτε εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 εκανα ενα σχημα για βοηθεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Οκ. Το reservoir το γυρναω.θα κερδισω τιποτα απο θερμοκρασιες?Κοιτατε πως το εχω.η αντλια η εξοδος της ειναι πανω,λοιπον στελνει στοBlock αριστερα ειναι η εισοδος,οχι δεξια.μετα το block στο radiator ,μετα στο reservoir-και αντλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 17, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Το τανκ ειναι τελειως λαθος βαλμενο..πρεπει να ειναι οπως στην εικονα 1 αλλα αναποδα.Δες κατι παρομοιο εδω.http://www.outofspecs.gr/forum/vbpicgallery.php?do=view&g=49http://www.outofspecs.gr/forum/vbpicgallery.php?do=view&g=4http://www.outofspecs.gr/forum/vbpicgallery.php?do=view&g=59Εχε στο νου σου οτι αυτες οι αντλιες "κινούνε το νερο" και δεν ρουφανε..οπως φανταζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 δες το σχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Παιδιά sorry για την αργοπορία ήμουν έξω τώρα γύρισα! Σας έστελνα από το κινητό αλλά έκλεισε μετά! Τώρα πήγα σπίτι.Το γύρισα το reservoir.Το κύκλωμα το έχω έτσι όπως το έχεις στο σχέδιο!Δεν ήδα καμία διαφορά στις θερμοκρασίες!Τι φταίει guys! HELP!!!!EDIT: Κατέβηκε λίγο το νερό στο reservoir τώρα που το γύρησα..Τράβηξε ποιο πολύ νερό..αλλά η θερμοκρασίες ίδιες..το block είναι στα τέρματα. Είναι easy mount.Το σφίγγεις με το χέρι...και μετά τερματίζει δεν πάει άλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 17, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 μήπως έβαλες πολύ θερμοαγωγημη ?μήπως δεν πατάει καλα το μπλοκ?τους ανεμιστήρες βάλτους ανάποδα δηλαδή να τραβανε αερα απο το ψυγειο οχι να το φυσανε ο αερας στο κατω μερος ειναι πιο κρυος.θερμοαγωγημη βαλε λιγο στο κεντρο και απλοσε το να σχηματίσει ενα λεπτο στρωμα .επισης την αντλια συνδεσε την στο τροφοδοτικο κατευθείαν για να σιγουρέψεις οτι δεν λειτουργει σε χαμηλές στροφές Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Θερμοαγώγιμη άλλαξα...είχα mx4 και έβαλα silver 5.Ίδιες θερμοκρασίες...Βάζω μια γραμμή στο κέντρο όπως λέει η INTEL και απλώνει για να μη κάνεις φουσκάλες..Τώρα το έχω ανοιχτό το καπάκι και όπως και να είναι η ανεμιστήρες το ίδιο είναι τραβάει από έξω..χαμηλά είναι έτσι και αλλιώς δίνεις και ο πίσω μέσα στο κουτί,όπως και οι μπροστά ανεμιστήρες...Τώρα την αντλία την έχω συνδεμένη πάνω σε molex 4pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 17, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 ειδες αν παταει καλα το μπλοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Ναι εφάπτει 100& τερματίζει...Το τσέκαρα όταν άλλαξα θερμοαγώγιμη.Η θερμοαγώγιμη είχε απλωθεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 καμία άλλη ιδέα...κάτι παίζει τώρα χοντρό αλλά δεν ξέρω για τέτοια θερμοκρασία... θα βάλω φοτος κι'αλλες τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 17, 2011 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 αν μπορεις απλοποιησε λιγο το κυκλωμα σου , κουνισε και λιγο το κουτι μηπως εχει μεινει αερας στο ψυγειο .βαλε λιγο σε μια φοτογραφια με βελακια την κατευθηνση του κυκλωματος , βγαλε και καμια φοτο επιπλεον να δω πως εχεις την αντλια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 οκ περιμενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Ξέρεις τι? Έλεγα να σφίξω το block με κάβουρα αλλά στις οδηγίες λέει με το χέρι μέχρι να τερματίσει...Τερματισμένο είναι δεν πάει άλλο..Τι να πω δεν ξέρω ρε γαμώτο...Έχω ξενερώσει.έβαλα υδρόψυξη με 3πλο ψυγείο για να έχω καλές θερμοκρασίες και έχω σαν αερόψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 17, 2011 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 λειπον μαλλον βρηκα το προβλημα δοκημασε να βάλεις την αντλια χαμηλοτερα απο το τανκ ,αν καταλαβα καλα την εχεις στο πανω μερος του κουτιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 ναι την έχω.που κολλάει όμως αυτό?...Πως θα το κάνω αυτό...??Πρέπει να αδειάσω όλο το κύκλωμα! Πειράζει που είναι πάνω..?---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ----------να σηκώσω το reservoir με το χέρι? μέχρι πάνω που θα είναι το reservoir ποιο πάνω από την αντλία? Άμα είναι αυτό θα κατέβει αμέσως η θερμοκρασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 17, 2011 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 παιζει ρολο γιατι αφτες οι αντλιες απλα μετακνουν το νερο δεν ρουφανε . πρεπει να ειναι το τανκ πιο ψηλα .δεν ειναι αναγκη να το αδειασεις αφου εχεις μακρια λαστιχα---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:57 ----------δωκημασε το και αφτο . ε θελει λιγο χρονο να κυκλοφορισει το νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.