deninho Οκτώβριος 30, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 τελικά βρήκα το cd windows xp home από ένα γνωστό, κι έγινε από εκεί η δουλειά @dpolal: απορρίπτεται η πρόταση αυτή για δύο λόγους: α. Λόγω δουλειάς χρησιμοποιεί συγκεκριμένα προγράμματα (δε γνωρίζω πως λέγεται η κατηγορία, αλλά είναι για οικονομικά) που δεν υπάρχουν σε λίνουξ. β. Λογικά δικαιούμαι κι εγώ τα προγράμματα που δίνει η MS καθώς το Πανεπιστήμιό μου συμμετέχει κανονικά στα προγράμματα της MS, αλλά όλοι εκεί μέσα είναι τόσο ανεύθυνοι που κανείς δεν ξέρει τίποτα. Μόνο το πότε πληρώνονται :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aircop Νοέμβριος 5, 2008 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Βρες από κάποιον ένα cd με win xp home και μπορείς να χρησιμοποιησεις το υπάρχον key Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavredis Νοέμβριος 5, 2008 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 ποιος ειναι απο το τει πειραια? ειμαι και εγω εκει και μου εδωσαν username και password για το msdn οποιος θελει να γραφτει πρεπει να ειναι πρωτοετης και να μηλησει με τον υπευθηνο του προγραμματισμου . οτι αλλο θελετε για το τει πειραια οι πρωτοετης εδω ειμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 5, 2008 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 εγώ (αν και όχι πρωτοετής) σε συζήτηση που είχα με τον υπεύθυνο του προγραμματισμού μου είπε πως ναι μεν υπάρχει σύμβαση με την MS κλπ αλλά δεν δίνουν κωδικούς γιατί δεν έχουν προσωπικό για να κάνει την δουλειά που χρειάζεται... Και το καλύτερο από όλα, μου είπε πως αν κατεβάσω καποια πειρατική έκδοση λόγω του ότι φοιτώ εκεί δεν θα με κυνηγήσουν PS: Εσύ σε ποιο τμήμα είσαι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavredis Νοέμβριος 5, 2008 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 ηλεκτρονικων υπολογιστικων συστηματων (εμενα μου εδωσαν account στο MSDN και απο εκι μου δηνουν κωδηκους για το αντιστηχο λητουργηκο ή λογησμηκο της microsoft) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 5, 2008 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 ναι ε; εγώ είμαι στους Ηλεκτρολόγους και γίνεται αυτό που έγραψα παραπάνω. Να υποθέσω ότι δεν εχετε τον Σπυριδάκο υπεύθυνο για τον προγραμματισμό ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavredis Νοέμβριος 5, 2008 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 οχι εχουμε τον ψαρομιλιγκο (σε πιο ετος εισε ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 6, 2008 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 PM/MSN no? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavredis Νοέμβριος 6, 2008 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 chosen τι θελεις να πεις? α και μηπος ξετετε πως μπορω να γραψω το windows live messenger στα windows server 2008? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavredis Νοέμβριος 6, 2008 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 το βρηκα !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.