Jump to content

Εσπασαν το WPA με ...geforce !!!

JohnnyX

Recommended Posts

Όσο αφορά το WEP, στην περίπτωση της brute force, απαιτείται δωδεκαψήφιος αριθμός ετών.

Αν έγινε δεκαψήφιος η πενταψήφιος δεν αλλάζει κάτι.

Πιστεύω ότι θέμα χρόνου ήταν να σπάσει και το WPA. Μένει να δούμε αποτελέσματα. :)

Και εγώ είμαι περίεργος. Το WPA2-PSK έχει κλειδί 256 bit, αν υποθέσουμε 1TFLOP σε κάθε κάρτα και 4 κάρτες τότε θα χρειαστεί τόσα χρόνια όσα και τα άστρα στο σύμπαν...(~10^56 χρόνια)!!!

Αν υποθέσουμε 10TFLOP (δεν υπάρχει τέτοια κάρτα) και 16 κάρτες πάλι θες ~10^55 χρόνια....

Μάλλον με λεξικά δουλέψανε οι Ρώσοι. Αν έχεις βάλει κωδικό μια ελληνική φράση με greeklish (που δεν είναι εύκολο να βρεις σε λεξικά) τοτε δε νομίζω να σπάει το WPA2 με brute force attach...

Και εγώ είμαι περίεργος. Το WPA2-PSK έχει κλειδί 256 bit, αν υποθέσουμε 1TFLOP σε κάθε κάρτα και 4 κάρτες τότε θα χρειαστεί τόσα χρόνια όσα και τα άστρα στο σύμπαν...(~10^56 χρόνια)!!!

Αν υποθέσουμε 10TFLOP (δεν υπάρχει τέτοια κάρτα) και 16 κάρτες πάλι θες ~10^55 χρόνια....

Μάλλον με λεξικά δουλέψανε οι Ρώσοι. Αν έχεις βάλει κωδικό μια ελληνική φράση με greeklish (που δεν είναι εύκολο να βρεις σε λεξικά) τοτε δε νομίζω να σπάει το WPA2 με brute force attach...

Πολύ σωστά. brute force attach = λεξικά αλλιώς θέλεις κάτι χρόνια...

Στο σπίτι σου, βάζεις έναν τυχαίο κωδικό και τον κρατάς κάπου σημειωμένο :)

Το καλύτερο είναι να βάλεις μια ελληνική φράση με λατινικούς χαρακτήρες πχ. "miatouklefth_dyotouklefth".

Τέτοιο πράγμα δε το βρίσκεις σε λεξικά. Επιπλέον κάποια προγράμματα δε χρησιμοποιούν λεξικά, αλλα προσπαθούν

να παράγουν λέξεις (αγγλικές) με βάση κανόνες...

Καλό το κόλπο με τα greeklish, αλλά το πιο ασφαλές είναι ο τυχαίος κωδικός. Εγώ χρησιμοποιώ έναν τυχαίο κωδικό πολλών χαρακτήρων, που δεν σημαίνει τίποτα. Απλά τον έχω μάθει καλύτερα κι από το όνομά μου.

Καλό το κόλπο με τα greeklish, αλλά το πιο ασφαλές είναι ο τυχαίος κωδικός. Εγώ χρησιμοποιώ έναν τυχαίο κωδικό πολλών χαρακτήρων, που δεν σημαίνει τίποτα. Απλά τον έχω μάθει καλύτερα κι από το όνομά μου.

πως σε λενε και που μενεις?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.