vradipous1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Έχω βρει εδώ έναν Η/Υ.Το μοντέλο είναι το : notebook lenovo ideapad G565.Έχει εγγύηση 1 έτος.Όπως και κάποιοι άλλοι.Η ερώτηση μου είναι αν είναι εγγύηση καταστήματος ή της εταιρίας??Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Σχεδον κανενα λαπτο δεν εχει εγγυηση καταστηματος,ολα ειναι απο αντιπροσωπεια.Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 17, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Οχι σχεδον αλλα ολα τα laptop εχουν εγγυηση απο την αντιπροσωπεια (sony , toshiba ....) και οχι απο το καταστημα λιανικης που θα το παρεις .Το ιδιο ισχυει πια και για τις οθονες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Αν θέλεις παραπάνω εγγύησή στο multirama δίνουν..... με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradipous1 Σεπτέμβριος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Thx σε όλους..Νομίζω με είχαν ρωτήσει μια φορά στα mediamarkt τι εγγύηση θέλω?καταστήματος ή εταιρίας??Μπορεί να κάνω και λάθος..Μήπως μου είχαν ζητήσει για παραπάνω εγγύηση??ΤελοσπαντωνTHX again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.