kreach Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω πολυμηχανημα: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0342725&catid=040200Η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Εγω εχω το dx7450. Το ειχα παρει βεβαια ~100 ευρω. Αν και δεν εκτυπωνω τρελα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχε υποψην οτι το πακετο τα μελανια (τα 3 εγχρωμα και το μαυρο) εχουν περιπου 30 ευρω. Δεν ξερω ποσο εχουν τα αναλωσιμα σε αλλες μαρκες απλα το αναφερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Οκτώβριος 13, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Epson είναι εγγύηση φίλε μου.Πάρτο άφοβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Οκτώβριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 canon ή hp. αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Οκτώβριος 13, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Την έχω πατήσει δύο φορές από HP τώρα από canon δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι στο εργοστάσιο που έχουμε 2 πολυμηχανήματα epson και ένα HP τα δύο είναι σκυλιά ενώ το HP είναι έτοιμο για σούτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 14, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 epson και Hp είχα και χαλάσαν στο χρόνο μόνα τους το ένα δεν παίρνει τα χαρτιά σωστά και το άλλο δεν τυπώνει σωστά τώρα με canon παίζει να έχω τυπώσει 2 φορές παραπάνω από όσα τύπωσα με τα άλλα 2 και δεν έχει πάθει τίποτα luck ? οι ποιο πολλοί λένε canon σαν καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 14, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Eυχαριστώ παιδιά !Θα πάρω τον Επσον και θα σας πω εντυπώσεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Οκτώβριος 31, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Δεν έχεις γράψει το μοντέλο του εκτυπωτή στο οποίο αναφέρεσαι και το μουλτίραμα άλλαξε τις σελίδες του...Μπορείς να μου πεις ποιόν πήρες και αν έμεινες ευχαριστημένος, γιατί κι εγώ ψάχνω για πολυμηχάνημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.