Xzibit Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 Έχω ένα πρόβλημα με την ιστοσελίδα www.crysis-online.comΕνώ έχω Internet κανονικά δεν μου την εμφανίζει και μου λέει Σφάλμα εύρεσης διεύθυνσηςwww.crysis-online.com δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά.Δοκίμασα και σύνδεσα το ethernet καλώδιο του router με άλλον υπολογιστή που έχω (notebook) αλλά ούτε πάλι έμπαινε στην ιστοδελίδα.Και αυτό σημαίνει ότι δεν φταίει το desktop μου σε ρυθμίσεις δικτύου.Άρα μήπως φταίει το router;Από την γραμμή εντολών καθάρισα την DNS Cache με την εντολή ipconfig/flushdns αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.Σημειώνω ότι η ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά γιατί χθες έμπαινε και επίσης το δοκίμασα σε έναν υπολογιστή φίλου μου και εκεί έμπαινε κανονικά.Δοκιμάστε και εσείς να μπείτε στην ιστοσελίδα και θα δείτε ότι θα την εμφανίζει.
Xzibit Οκτώβριος 14, 2008 Author #3 Οκτώβριος 14, 2008 Και με τον Internet Explorer έχω δοκιμάσει αλλά τίποτα.
Vatos_locos Οκτώβριος 14, 2008 #4 Οκτώβριος 14, 2008 για κάνε ένα clear στα cookies/cache σου και σε όλα γενικά
Aligator21 Οκτώβριος 14, 2008 #5 Οκτώβριος 14, 2008 Δεν ελέγχεις και το PC σου για κάποιον ιό/spyware/trojan;;Δηλαδή εκείνη την στιγμή, οποιαδήποτε άλλη σελίδα σου ανοίγει εκτός από αυτή;;;
JaguarOne Οκτώβριος 14, 2008 #6 Οκτώβριος 14, 2008 δοκίμασε να αλλάξεις και DNS server... πχ με αυτό https://www.opendns.com/smb/start
defiant Οκτώβριος 14, 2008 #7 Οκτώβριος 14, 2008 ping μπορεις να του κανεις?Κοιτα στο C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts μηπως εχεις καπια εγγραφη για αυτο το site.Δοκιμασε να μπεις με proxy π.χ http://uu.tj/
Xzibit Οκτώβριος 14, 2008 Author #8 Οκτώβριος 14, 2008 Κοίταξα στο C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts και δεν έχει καμία εγγραφή για αυτό το site.Με proxy μπαίνει κανονικά αλλά μπήκα και στο www.opendns.com και έκανα αυτό που λέει εκεί δίνοντας χειροκίνητες ρυθμίσεις DNS στο TCP/IPv4 και το πρόβλημα λύθηκε.Χίλια ευχαριστώ στον JaguarOne.Αλλά θέλω να ρωτήσω απλά για να ξέρω γιατί σε εμένα να χρειάζεται χειροκίνητα DNS ενώ σε άλλους μπαίνει με αυτόματη ρύθμιση; :happy2:
JaguarOne Οκτώβριος 14, 2008 #9 Οκτώβριος 14, 2008 λογικά είχες το DNS που σου έδωσε ο ISP σου... αν πας στις ρυθμίσεις του router έχει επιλογή εκεί, που αυτομάτως πέρνει αυτό που σερβίρει ο provider
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.