stefanos9 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 Tι να βαλω ?Εχω μπερδευτει.To remote θα ελεγχει τα παντα. Θελω automated Media Inteface (σαν MediaPortal).Βασικος ρολος του HTPC ειναι playback 1080p ματροσκες και Βlu-Ray Disks σε TV 47" . Να βαλω Windows Media Center (2005 or Vista) ?H να κατσω με ΧP Pro 32 / Vista Ultimate x64 και το MediaPortal software σαν extenstion ?? :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Vista Ultimate και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 13, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Δοκίμασε το iMon, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει με το remote σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Vista μην το σκεφτεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Οκτώβριος 13, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 μαλλον προς τα κει παω, αλλα μετα πρεπει να βαλω και ενα Media Extender....Μαλλον το open source MediaPortal, η κανα ΙΜΟΝ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Οκτώβριος 13, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Δες και το XBMC για media center application. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Οκτώβριος 13, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Vista+iMedianHD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 13, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Vista και εγώ θα έλεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Οκτώβριος 14, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 έχει υπόψη πως το imon hd δεν παίζει blu ray (αλλά παίζει όλα τα άλλα κανονικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 14, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 και είναι και μια μλκία και μισή Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 14, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 ρε παιδια, να ρωτησω κατι? τα vista ultimate εχουν media center ενσωματωμενο. το iMon δεν ελεγχει πληρως το HTPC? νομιζω πως ναι...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Οκτώβριος 14, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Το Ιμον θέλει και το απαραίτητο HW για να παίξει. Στο δικό μου media pc έχω δοκιμάσει και XP και VISTA. Έχω λοιπόν καταλήξει πώς τα xp 32 είναι η καλύτερη επιλογή και αυτό απλά γιατί δεν είναι τόσο βαριά όσο τα vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 14, 2008 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 τι εννοεις οτι θελει και το καταλληλο H/W? για κανε το πιο λιανα.. και οσο για τα xp, συμφωνοι, ειναι πιο ελαφρια. υποθετω οτι εννοεις τα media center edition. αλλα το ερωτημα ειναι τι απαιτησεις εχει το iMon για να δουλευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Οκτώβριος 14, 2008 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Το Ιμον θέλει και το απαραίτητο HW για να παίξει. Στο δικό μου media pc έχω δοκιμάσει και XP και VISTA. Έχω λοιπόν καταλήξει πώς τα xp 32 είναι η καλύτερη επιλογή και αυτό απλά γιατί δεν είναι τόσο βαριά όσο τα vista.Λογικά ανα αφαιρέσεις τα πολλά φρου φρου δεν θα έχεις πρόβλημα με το δικό σου h/wΑπλά το imon πάει παρέα με συγκεκριμένα τηλεχειριστήρια και κάρτες tv/video. Από εκεί και πέρα το τηλεχειριστήριο μπορείς να το προγραμματίσεις και για tv βάζεις άλλο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Οκτώβριος 14, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 και είναι και μια μλκία και μισή y ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.