jax7480 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 Εδω και πολυ καιρο στο σπιτι εχω φτιαξει ενα μηχανημα το οποιο χρησιμοποιω και σαν καθημερινο υπολογιστη για ολες τις δουλειες αλλα και σαν media center(συνδεμενο με την τηλεοραση στο σαλονι).Για τις "input" αναγκες στον υπολογιστη χρησιμοποιω το κατωθι πακετο της MS.linkΔυστυχως δεν εμεινα ευχαριστημενος. Οχι τοσο απο το πληκτρολογιο(το οποιο θα ηθελα να ειναι πιο ησυχο στο πατημα των πληκτρων αλλα περισσοτερο απο το ποντικι το οποιο με μονο μια μπαταρια ΑΑΑ περιμενα να ειναι πιο ελαφρυ.Ψαχνω μια πιο ιδανικη λυση για την δουλεια μου, εστιαζοντας περισσοτερο στο ελαφρυ ποντικι παρα στο ησυχο πληκτρολογιο.Γνωμες, αποψεις ή και εμπειριες ολα ευπροσδεκτα.Να ενημερωσω απλα οτι ποντικια της κατηγοριας "Notebook" δεν με βολευουν καθολου στο χερι γιατι μετα απο λιγη ωρα ποναει ο καρπος μου.Ευχαριστω.
Vassilis_X Οκτώβριος 13, 2008 #2 Οκτώβριος 13, 2008 κοιτα κατι σε logitech.. επισης κυκλοφορουν mousepads με μαξιλαρακι για να μη σε ποναει ο καρπος σου..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.