Volrath Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2008 Αναρωτιόμουν πόσο μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του ήχου έχουν τα γνωστά μας λοτζιτεκ ενάντια σε ένα φτηνό home theater. Σκεφτόμουν μαζί με μια 32ρα τιβι να τσίμπαγα και ένα σετακι ηχείων, και θα βόλεβε καλύτερα το home theater απο τα logi, μιας κ θα γλύτωνα σαν ενδιάμεσο...μέσο τον υπολογιστή, τουλ. για τα normal definition. Όταν στα χαρακτηριστικά του htheater λέει 1x optical input, να υποθέσω ότι θα είναι 5.1 input έτσι; Κάποιο αξιόλογο σετάκι ηχείων για pc, που να κοστολογείται ανάμεσα στα g51 και τα z5500 υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Οκτώβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 η αληθεια ειναι οτι για την τιμη τους τα 5500 ειναι αχτυπητα... και δεν ειναι απαραιτητο να παρεμβαλεται υπολογιστης, εχουν οπτικη και δικο τους ενισχυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Οκτώβριος 13, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Για να λέμε την αλήθεια...2 χρόνια είχα τα z-5500 στον υπολογιστή με τα ηχεία σε απόσταση ~1m και τα ένιωθα άψογα. Όταν τα έστησα στο htpc με τους δορυφόρους σε απόσταση >2m, έγινε εμφανές το κενό στις μεσαίες συχνότητες... και ειδικά το κεντρικό ηχείο δεν "σπέρνει" στους διαλόγους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis_X Οκτώβριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Eχουμε κανα νεο αν η logitech σκοπευει να βγαλει τον αντικαταστατη των z-5500??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 13, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 Go for the H.T. Σκέψου ότι σε αυτά τα λεφτά θα έχεις και κάτι stand alone που θα παίζει DVD, Divx και θα έχει και ραδιόφωνο. Επίσης οπτικά θα γεμίζουν το χώρο σου διαφορετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malwnakos Οκτώβριος 25, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 θα συμφονισω με τον Spanaks αλλα νομιζω οτι ειναι αδιεξοδος αν θελεις κατι φτηνο:yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 29, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Η άποψη μου είναι να αποφεύγουμε αυτού του είδους λύσεις μιας και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θα περιμένεις.Είμαι περισσότερο του στυλ αγοράς ενός τελικού ενισχυτή + ηχεία.Για παράδειγμα είμαι κάτοχος ενός Yamaha 6.1 τελικού ενισχυτή + ηχεία Crystal Audio (5.1).H ποιότητα απλά δεν συγκρίνεται και είναι κορυφαία.Εκτός αυτού οι επιλογές που σου δίνονται είναι τρομερά περισσότερες. Επάνω στον ενισχυτή εκτός από τα ηχεία 5.1 είναι συνδεδεμένα :1. TV μέσο scart --> RCA (έξοδος ήχου μόνο, από TV σε ενισχυτή)2. PC μέσο οπτικής ίνας3. DvD Player4. Αποκωδικοποιητής DVB-TΚαι μου μένουν και άλλοι τόσοι είσοδοι για άλλα περιφερειακά. Καταλαβαίνω πως ο κύριος παράγοντας είναι το κόστος, αλλά στην θέση σου θα περίμενα να μάζευα κάποια χρήματα παραπάνω για μια καλή και σωστή αγορά που θα σε βοηθήσει στο μέλλον.(προσωπική άποψη πάντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.