Jump to content

Πρόταση για λάπτοπ!

v.djay!

Recommended Posts

Μου δίνεται η ευκαιρια να πάρω-δωρεάν- εναν φορητο μεχρι 1300€ το πολύ.

Επειδή ο δικός μου φορητός,εχει και καλη κάρτα γραφικών,σκέφτηκα μήπως πάρω κανα apple/sony.

Αυτό που προέχει για μένα είναι,να έχει καλή οθόνη(εννοώντας μεγάλη γωνία θέασης,και όχι διάμετρο/ανάλυση),να ανταποκρίνεται στο multitasking και αν είναι και ολίγον τι καλαίσθητο δε με χαλάει κιόλας :p

Όμως,επειδή έχω καιρό ν'ασχοληθω με φορητούς και δε ξέρω τα της αγοράς,θα θελα να μου προτείνετε κατι καλό...

Μάρκες που έχω στο νού μου είναι apple,sony,toshiba,acer,αλλά αν υπάρχει κατι αξιόλογο/δοκιμασμένο και απο άλλη εταιρία,δεκτό!

Δουλειές γραφείου(σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα κτλ),περιήγηση διαδικτύου άντε και καμια ταινία αν κάτσει(αλλά η διάμετρος της οθόνης δε με απσχολεί αρκεί να χει καλή γωνία θέασης και να μην ειναι κατω απο 12' γιατί κουράζονται τα μάτια μου!)

Αυτά!

Γενικά είμαι προδιαθετημένος να πάρω μακ,και να σαι σίγουρος οτι το συγκεκριμένο το χα στη λίστα(είναι το μόνο μαύρο στην εληνική αγορά,και γενικά είμαι των σκούρων χρωμάτων!)

Αλλά πολλά τα λεφτά Άρη,αμα ήταν 1200 το συγκεκριμένο θα το παιρνα,no matter what!

Το toshiba λέει τίποτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.