v.djay! Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2008 Μου δίνεται η ευκαιρια να πάρω-δωρεάν- εναν φορητο μεχρι 1300€ το πολύ. Επειδή ο δικός μου φορητός,εχει και καλη κάρτα γραφικών,σκέφτηκα μήπως πάρω κανα apple/sony. Αυτό που προέχει για μένα είναι,να έχει καλή οθόνη(εννοώντας μεγάλη γωνία θέασης,και όχι διάμετρο/ανάλυση),να ανταποκρίνεται στο multitasking και αν είναι και ολίγον τι καλαίσθητο δε με χαλάει κιόλας Όμως,επειδή έχω καιρό ν'ασχοληθω με φορητούς και δε ξέρω τα της αγοράς,θα θελα να μου προτείνετε κατι καλό... Μάρκες που έχω στο νού μου είναι apple,sony,toshiba,acer,αλλά αν υπάρχει κατι αξιόλογο/δοκιμασμένο και απο άλλη εταιρία,δεκτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 μια πιο αναλυτικη της χρησης που θες θα βοηθουσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Οκτώβριος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Δουλειές γραφείου(σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα κτλ),περιήγηση διαδικτύου άντε και καμια ταινία αν κάτσει(αλλά η διάμετρος της οθόνης δε με απσχολεί αρκεί να χει καλή γωνία θέασης και να μην ειναι κατω απο 12' γιατί κουράζονται τα μάτια μου!)Αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1160168&catalog=21&category=69977907&page=7 και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Οκτώβριος 11, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Τι λέτε για τοSatellite P300D-12L ?(αν έβρισκα το ιδιο με μικροτερη οθόνη και ας είχε και onboard γραφικών,θα το έπαιρνα ασυζητητί!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Οκτώβριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Γι'αυτά που ζητάς απο τον laptop δεν νομίζω να μην υπάρχει λόγος να πας σε κάτι τέτοιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1094742&catalog=21&category=69980973 Εγώ θα το δοκίμαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Ναι αλλα οπως λεει τον κουράζουν οι <12 ιντσες, αν παει σε mac καλύτερα να δώσει κάτι παραπάνω να αγοράσει κανα macbook pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Οκτώβριος 11, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 ή air Απλά είμαι 1300 Δεν ξέρω αν προσφέρετε να δώσει παραπάνο... Τούμπανα τα macbook όπως και να έχει. Αν δεν θες gaming γιατί να μην τα πάρεις μια ''αγγαλιά'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Οκτώβριος 11, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Γενικά είμαι προδιαθετημένος να πάρω μακ,και να σαι σίγουρος οτι το συγκεκριμένο το χα στη λίστα(είναι το μόνο μαύρο στην εληνική αγορά,και γενικά είμαι των σκούρων χρωμάτων!)Αλλά πολλά τα λεφτά Άρη,αμα ήταν 1200 το συγκεκριμένο θα το παιρνα,no matter what!Το toshiba λέει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.