lofring Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2008 Γεια σας !!! θα ήθελα να κάνω φορμάτ τον υπολογιστή μου και θα ήθελα για να μην χάσω τα save απο κάτι παιχνίδια που έχω , να τα κρατήσω χωρίς να σβηστουν.......Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται κάτι τέτοιο? :daisy:Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!!!
darien Οκτώβριος 9, 2008 #2 Οκτώβριος 9, 2008 Εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι. Εμπειρικά το βρίσκεις, αν ψάξεις στο φάκελο του παιχνιδιού.
lofring Οκτώβριος 9, 2008 Author #3 Οκτώβριος 9, 2008 για παράδειγμα αυτό τον καιρό έπαιζα το soldier of fortune payback, στα program files έχει ένα φάκελο που λέει save..τι τον κάνω αυτόν τον φάκελο ? τον αντιγράφω και μετα τι ?
louis_gas Οκτώβριος 10, 2008 #4 Οκτώβριος 10, 2008 τον αντιγραφεις και μετα οταν κανεις format και ξαναεγκαταστησεις το παιχνιδι θα σβησεις τον καινουριο φακελο save και θα βαλεις αυτον εδω.
dpolal Οκτώβριος 10, 2008 #5 Οκτώβριος 10, 2008 Όπως στα είπαν.1η κίνηση ειναι να δίνεις περίεργα ονόματα στα saves σου με αγγλικούς χαρακτήρες.Π.Χ. αντί για save1, save2 βάλε mitsos-save1 ή ότι άλλο σου έρθει.Μετά, ακόμα και αν δεν ξέρεις πού να ψάξεις, κάνεις ένα search με το «περίεργο» όνομα που έδωσες και θα στο φέρεις το λειτουργικό από μόνο του.2η κίνηση είναι να κοπιάρεις ολόκληρο τον φάκελο με το/τα saves κάπου αλλού.3η κίνηση, αφού ξαναστήσεις το μηχάνημα, εγκαθιστάς το παιχνίδι και στη θέση του νέου φακέλου βάζεις τον παλιό.Tip.Μερικά, αν όχι όλα τα παιχνίδια σε βάζουν να φτιάξεις ένα profile πριν ξεκινήσεις.Κατά 99% το profile σώζεται μαζί με τα saves αλλά μπορείς να το ψάξεις μήπως και μπαίνει σε διαφορετικό φάκελο.Αν ναί κάνεις το ίδιο όπως και με τα saves.
lofring Οκτώβριος 10, 2008 Author #6 Οκτώβριος 10, 2008 Καλημέρα !!!Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας, η οποία θα μου φανεί πολύ χρήσιμη!!!!Keep on rocking !!!!!!!!!!!!:hi:
louis_gas Οκτώβριος 18, 2008 #7 Οκτώβριος 18, 2008 1η κίνηση ειναι να δίνεις περίεργα ονόματα στα saves σου με αγγλικούς χαρακτήρες.Π.Χ. αντί για save1, save2 βάλε mitsos-save1 ή ότι άλλο σου έρθει. Μετά, ακόμα και αν δεν ξέρεις πού να ψάξεις, κάνεις ένα search με το «περίεργο» όνομα που έδωσες και θα στο φέρεις το λειτουργικό από μόνο του. lol σωστος! Δεν το ειχα σκεφτει.
geogeoland Οκτώβριος 19, 2008 #8 Οκτώβριος 19, 2008 Τέλος, να προσθέσω οτι οι 2 στάνταρ τοποθεσίες για τα saves είναι στο φάκελο "Τα έγραφα μου" (υποθέτω windows έχεις) και, πιο σπάνια, στο φάκελο του παιχνιδιού μέσα στα program files.
Frostbyte Οκτώβριος 20, 2008 #9 Οκτώβριος 20, 2008 Ή απλα googlαρεις που σωζει το καθε παιχνιδι (αν δεν εισαι σιγουρος) και κρατας ενα backup.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.