nick2crete Ιανουάριος 31, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Πήρα τηλεφωνο πρωτη φορα μου μίλησε ενας πιτσιρικας και μου λεει δεν υπαρχει περίπτωση να γινει αντικατασταση γιατι λεει το προκαλεσα εγω. Ξαναπαίρνω τηλεφωνο μιλαω με καποιον αλλων και μου λεει να το στείλω να το δουν πρωτα στο τμήμα service. Με ομορφο τροπο θα τους εξηγησεις οτι το φαινομενο ειναι γενικο ..θα στο αλλαξουν μην ανησυχεις ,θελω να πιστευω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 31, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Πήρα τηλεφωνο πρωτη φορα μου μίλησε ενας πιτσιρικας και μου λεει δεν υπαρχει περίπτωση να γινει αντικατασταση γιατι λεει το προκαλεσα εγω. Ξαναπαίρνω τηλεφωνο μιλαω με καποιον αλλων και μου λεει να το στείλω να το δουν πρωτα στο τμήμα service. Στείλε το να το δούνε. Εγώ έστειλα ένα για το Chipset που μου είχε ραγίσει και μου το αλλάξανε. Φυσικά δεν το ξαναέβαλα στο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Φεβρουάριος 3, 2009 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 ειχα το ιδιο απο ιουνιο και μετα απο παρακολουθηση διαπιστωσα προχθες οτι δακρυζει κοντα στο ρακορ εξαγωγης στο γνωστο πλεον σημειο επικοινωνησα τηλ με τους τεχνικους στην αθηνα και σημερα μου ειπαν και το εδωσα στο πλαισιο πατρας και εκδοθηκε πιστωτικο οταν ζητησα αντικατασταση με ιδιο καταλαβα οτι δεν εχουν το rev.a οποτε μακρια απο το πλαστικο...τωρα ειμαι αναμεσα στο fusion 2 και στο ek supreme τι να προτιμησω για διπυρηνο και ισως αργοτερα τετραπυρηνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 3, 2009 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Ek Supreme, αλλά είναι flow killer.Σε κάθε περίπτωση το D-tek είναι πολύ καλό, απλά έχει 2-3 βαθμούς παραπάνω (πάντα ανάλογα με την αντλία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Φεβρουάριος 3, 2009 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 αντλια ειναι η mcp655 και μια και η φασαρια θα αλλαξω καποια πραγματα και ισως μπει και αυτο http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p5039_EK-Water-Blocks-EK-D5-X-TOP---Acetal-G1-4-Rev-2.html δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει τον κοπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Φεβρουάριος 4, 2009 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Ek Supreme, αλλά είναι flow killer.Σε κάθε περίπτωση το D-tek είναι πολύ καλό, απλά έχει 2-3 βαθμούς παραπάνω (πάντα ανάλογα με την αντλία)to EK Supreme ειναι λιγο καλυτερο αλλα οχι και με 2-3 βαθμους διαφορα!οι διαφορες ειναι της ταξης του 1 βαθμου μονο,συμφωνα με τα reviews τουλαχιστον.και αν παιξεις και λιγο με τα nozzles του dtek ερχονται στα ισια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Φεβρουάριος 4, 2009 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 τελικα πηρα το fusion 2 και τα nozzles κατι εχω ακουσει για το 4.5 αλλα μειωνει λιγο και το flow οι δοκιμες θα δειξουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 4, 2009 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Πάρα πολύ λίγο στο D-Tek @l_satsok, σε reviews είδα 7-8 βαθμούς σε σχέση με το D-tek v1 και 2-3 με το v2. Eγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι από το v1 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupras Φεβρουάριος 6, 2009 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Τελικά μου κάνανε πίστωση και επομένως πήρα το D-TEK V2:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.