ProPitsiriko$ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2008 Παιδια ηρθε ενα ''νεο'' fan controller οπου εκτως απο fan controller , διχνει θερμοκρασιες αλλα και τα Watt που καταναλώνει ο υπολογιστης μας... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806316 Απο εμενα εφυγε παραγγελια παντος... http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=209 Καντε και κανενα σχολιο απο τους κατοχους του...Αν υπαρχουν
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 9, 2008 Author #4 Οκτώβριος 9, 2008 ναι αλλα δεν ηταν στο e-shop...αλλωστε γιαυτο το νεο το εβαλα ''νεο''Αμαν βρε παιδια...:flag:
Tzimmys Οκτώβριος 9, 2008 #6 Οκτώβριος 9, 2008 Πάντως, επειδή το έχω βάλει εδώ και κανα χρόνο στο pc της αδερφής μου, σου λέω ότι θα μείνεις καραευχαριστημένος. Πολύ ποιοτικός controller.
whitesnake Οκτώβριος 9, 2008 #7 Οκτώβριος 9, 2008 Το έχει ένας φίλος εδώ και κάνα χρόνο, πολύ ευχαριστημένος. Και τα review μιλάνε για αρκετά αξιόπιστη μέτρηση των watt.
fonzi Οκτώβριος 11, 2008 #8 Οκτώβριος 11, 2008 Ενα παρόμοιο άλλης εταιρείας που είχα πάρει μου έσπασε τα νεύρα πριν το πετάξω. Είχε μια μπαταριούλα η οποία καρατούσε για μαξ 10 μέρες...
Chosen Οκτώβριος 11, 2008 #9 Οκτώβριος 11, 2008 Το έχω στον fileserver, το πήρα πριν από κανα χρόνο από Πλαίσιο Ωραίο αλλά πολύ καλώδιο ρε παιδιά, την κοτσίδα με τους σένσορες δεν την έβαλα καθόλου πάνω...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 11, 2008 Author #10 Οκτώβριος 11, 2008 Το Πηρα μολις τωρα.... Θα ανεβασω καμια φωτο....:fun: και θα σας πω εντυπωσεις
neuromancer Οκτώβριος 11, 2008 #11 Οκτώβριος 11, 2008 Επειδή μπαίνω συχνά στη Zalman, το συγκεκριμένο είναι στην αγορά πάνω από έτος. Σκέφτηκα να το πάρω αλλά νομίζα ότι δεν θα κλίνει το πορτάκι στο κουτί εμπρός, λόγω του στρογγυλού διακόπτη. Μετά κατέληξα ότι όλα αυτά είναι άχρηστα τη στιγμή που το κουτί μου είναι σχετικά δροσερό, ύσηχο και δεν clockάρω. Κι αν ξέρω και τα watt που καίω τι έγινε? Θα τον ανάβω λιγότερο ή θα έχω ενοχές και δεν θα κοιμάμαι τα βράδυα? Λίγο πεταμένα λεφτά νομίζω αλλά είναι μουράτη γκατζετιά οπότε πάω πάσο...
Γιωργος a5 Οκτώβριος 11, 2008 #12 Οκτώβριος 11, 2008 Επειδή μπαίνω συχνά στη Zalman, το συγκεκριμένο είναι στην αγορά πάνω από έτος. Σκέφτηκα να το πάρω αλλά νομίζα ότι δεν θα κλίνει το πορτάκι στο κουτί εμπρός, λόγω του στρογγυλού διακόπτη. Μετά κατέληξα ότι όλα αυτά είναι άχρηστα τη στιγμή που το κουτί μου είναι σχετικά δροσερό, ύσηχο και δεν clockάρω. Κι αν ξέρω και τα watt που καίω τι έγινε? Θα τον ανάβω λιγότερο ή θα έχω ενοχές και δεν θα κοιμάμαι τα βράδυα? Λίγο πεταμένα λεφτά νομίζω αλλά είναι μουράτη γκατζετιά οπότε πάω πάσο...ετσι οπως τα λες πολλες φορες απο την βαρεμαρα μας αγοραζουμε πραγματα που δεν μας πολλη χρειαζονται.
scorpion8283 Οκτώβριος 14, 2008 #13 Οκτώβριος 14, 2008 Και εγω το εχω περιπου ενα χρονο.....(το ειχε παρει το ματι μου προσφατα και στο plaisio καλλιθεας....)Εχω κοτσαρει επανω του 7 ανεμιστηρες, και δεν εχω κανενα προβλημα!Και δεν νομιζω να υπαρχει αλλο απο ελλαδα με μετρητη wattage.....To μονο μειονεκτημα ειναι η παρα πολλη μικρη γωνια θεασης της οθονης (Ομως Π Ο Λ Υ μικρη!!)
Chosen Οκτώβριος 15, 2008 #15 Οκτώβριος 15, 2008 Χωρίς πλάκα, πρέπει να καρφωθείς ακριβώς μπροστά του για να δεις τα νούμερα. Ένα "τικ" δίπλα και όλα γίνονται 8άρια :/
gorg Οκτώβριος 16, 2008 #16 Οκτώβριος 16, 2008 Χωρίς πλάκα, πρέπει να καρφωθείς ακριβώς μπροστά του για να δεις τα νούμερα. Ένα "τικ" δίπλα και όλα γίνονται 8άρια :/Ακριβώς. Το έχω κανα χρόνο. Μουράτο αλλά πολύ καλώδιο. Αν ήταν ξανά θα έπαιρνα το Zalman ZM-MFC1 Plus που βγαίνει και σε black.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.