blkik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2008 Θελω να γυρίσω Απο Vista 64bit σε XP 32bit. για λόγους που περιγράφονται εδώΕχω χωρίσει τον wd 640 σε δυο partition ένα 96GB primary και ένα 500GB extended(σύνολο 596gb τόσα έιναι τα πραγματικά). Στον primary έχω βάλει Vista και θέλω να βαλω τώρα τα Xp.Tα Χp όμως κατα την εγκατάσταση αναγνωρίζουν μόνο 131Gb απο όλο το δίσκο σαν ένα αγνωστο τομέα.Ξέρω ότι αυτo γίνεται γιατι τα XP πριν το Service pack 1 δεν αναγνώριζαν μεγάλους δίσκουςΑν εγκαταστησω τα XP θα εππηρεαστουν τα partition? Θα σβηστούν τα δεδομένα απο το extended.Αν εγκαταστήσω ΧP με ενσωματωμένο το SP2 θα παρακάμψω το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Βάλε με SP2. Αλλιώς θα έχεις πρόβλημα γιατί θα σου ζητήσει να κάνει φορμάτ την περιοχή που βλέπει και θα χάσεις και τα δύο Partitions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Γιατι δεν βαζεις XP64,1 χρονο που ασχολουμε μαζι τους οι μονες ασυμβατοτητες ειναι 2-3 παιχνιδια.Το λεω επειδη βλεπω οτι εχεις 4GB μνημη.Σχεδον ολα τα προγραμματα που εχω ειναι ακομα οι εκδοσεις που ειχα στα 32bit XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 8, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 To σκεφτομαι και αυτο αν και νομίζω ότι τα 64Bit δεν είναι ώριμα ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Κι εγώ τα ίδια, αγόρασα πριν λίγες μέρες λαπτοπ (με τη φοιτητική επιδότηση 400Ε !) και τα vista δεν τα χωνεύω καθόλου. Να περάσω σε XP PRO ή Home (32bit)?Ισχύει πως τα ΧΡ Ηοme δεν αναγνωρίζουν τους διπήρυνους επεξεργαστές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 9, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Μια χαρα τους βλεπουν.Καλυτερα βαλε Pro ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 ok ευχαριστώ !Βασικά σκεφτόμουν αν αξίζει γιατί έχουν +40Ε παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Οκτώβριος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Μια χαρα αξιζει.Βαλε 64bit να μην το μετανιωσεις μετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 9, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Αμα βάλω 64μπιτ δεν θα έχω ασυμβατότητες?Τα προγράμματα που είναι 32 μπιτ θα τρέχουν κανονικά όπως κ με τα 32μπιτα windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.