serafino Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2008 Ξαφνικα το UTube μου εμφανιζεται με κινεζικη γραμματοσειρα.Οχι χωρις λογο βεβαια, χτες ειχα επισκεφτει ενα κινεζικο φορουμ, επιλεγοντας φυσικα ελληνικη μεταφραση. Υπηρχαν καποιες παραπομπες στο UTube τις οποιες και κλικαρα αφου προηγουμενως πατησα ΟΚ σε ενα κινεζικο μυνημα του browser που μου ελεγε προφανως οτι στο εξης θα βλεπω το UTube μόνο κινεζικα...Το ερωτημα ειναι... τωρα τι κανω για να ξαναβλεπω το UTube με την αγγλικη γραμματοσειρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Διπλα απο το λογοτυπο του youtube εχει δυο λινκ.Το δευτερο ειναι η επιλογη της γλωσσας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Οκτώβριος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Α μαλιστα... Τοσο απλο ηταν? Ευχαριστω Δεφιανδε=]ΕDITΣτο πρωτο κλικαρισμα μου ξαναεβγαλε κινεζικα, πως γινεται να εχω μόνιμα αγγλικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Μάλιστα...Μήπως έχει αποθηκευτεί στην cache το youtube.ch και κάθε φορά στο βγάζει?Στο .com μπαίνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Οκτώβριος 7, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Φυσικα στο .com μπαινω.Καθε τόσο μου βγαζει και κινεζικη γραμματοσειρα. Αυτη τη στιγμη το url ειναιhttp://kr.youtube.com/user/............H χωρα ειναι μαλλον η Ταϊβαν, οχι η Κινα.Ξεχασα να πω οτι τις προαλλες ειχα βαλει το cd των ΧP απ όπου εγκατεστησε καποια τετοια γλωσσα(δε θυμαμαι ακριβως ποια), διοτι ζητηθηκε. Δε ξερω αν και αυτο παιζει καποιο ρολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 korea μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.