Jump to content

Οθόνη 24'' - προτάσεις!

armored

Recommended Posts

Εχθες αλλαξα την Τ220 μετα απο 1 χρονο με την hp 2448hc.

Πραγματι πολυ καλη οθονη με πολυ ζωντανα χρωματα.

Εχει πολυ περισσοτερα πλεονεκτηματα απο την 220.

Και πολυ οικονομικη σχετικα θα ελεγα αφου δεν ηθελα να ξεπερασω με τπτ τα 300euro :flower:

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply
Εχθες αλλαξα την Τ220 μετα απο 1 χρονο με την hp 2448hc.

Πραγματι πολυ καλη οθονη με πολυ ζωντανα χρωματα.

Εχει πολυ περισσοτερα πλεονεκτηματα απο την 220.

Και πολυ οικονομικη σχετικα θα ελεγα αφου δεν ηθελα να ξεπερασω με τπτ τα 300euro :flower:

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=36&mo1=370&p1=3448&ma2=23&mo2=454&p2=4466&ph=1

Κι εγώ την HP w2448hc χτύπησα.

Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αν και είναι πρώτη μέρα σήμερα. Η βάση όλα τα λεφτά :inlove:

Κι εγώ την HP w2448hc χτύπησα.

Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αν και είναι πρώτη μέρα σήμερα. Η βάση όλα τα λεφτά :inlove:

Ετσι ακριβως και τα usb που εχει βολευουν και γυρναει ευκολα και ειναι και ομορφη η ατιμη :flower:

Καμιά πρόταση για ρυθμίσεις για την HP? Εσείς τι έχετε βάλει?

Ενας φιλος εχει calibration tool μολις καταφερω και την καλιμπραρω θα το αναφερω.

Καμιά πρόταση για ρυθμίσεις για την HP? Εσείς τι έχετε βάλει?

Εγω εδω και καιρο εχω το συνημμενο...το φορτωνω με http://www.exactscan.com/lutmanager/

ειδικα στους τονους του γκρι κάνει πολύ καλή δουλειά.

Ενας φιλος εχει calibration tool μολις καταφερω και την καλιμπραρω θα το αναφερω.

thx, το icc αν καταφερεις να ανεβασεις να το δοκιμασουμε (για να χουμε και το gamma)

χαίρομαι που σας άρεσε :happy:

HP w2448hc.rar

Σε ευχαριστώ! Μόλις το φόρτωσα και προσπαθώ να το συνηθίσω γιατί είναι λίγο σκοτεινό :hehe:

Ξεκούραστο σίγουρα.

Να ρωτήσω κάτι. Τώρα που το φόρτωσα όταν πηγαίνω στο quick view kαι αλλάζω modes δεν βλέπω την διαφορά που έβλεπα πριν.... Μικροδιαφορές. Σε ποιο mode να το αφήσω για surfing και δουλίτσα (καθόλου games)?

Thanks!

Σε ευχαριστώ! Μόλις το φόρτωσα και προσπαθώ να το συνηθίσω γιατί είναι λίγο σκοτεινό :hehe:

Ξεκούραστο σίγουρα.

Να ρωτήσω κάτι. Τώρα που το φόρτωσα όταν πηγαίνω στο quick view kαι αλλάζω modes δεν βλέπω την διαφορά που έβλεπα πριν.... Μικροδιαφορές. Σε ποιο mode να το αφήσω για surfing και δουλίτσα (καθόλου games)?

Thanks!

παντα σε custom ειμαι...θα λεγα δεν... είναι καθόλου σκοτεινό :wassat:

ισα ισα η χρωματική αποδοση/διαχωρισμός ειναι σαφως μεγαλύτερος

το icc που εδωσα ειναι για nVidia iq. Γι αυτο αν εχεις ATI ισως να μην φαινεται σωστα.

αν εχεις Nvidia στο cp στο color settings κανε restore defaults

και στο 2. Choose how color is set - Other applications control color settings.

και φυσικα την οθονη γυρνα την στα default πριν το βαλεις (αν εχεις πειραξει τα RBG)

(κανονικα πρεπει να ρυθμιστει πανω σε καθε panel ξεχωριστα βεβαια , αλλα σε μενα κανει πολυ καλη δουλεια

και ας μην ειναι ρυθμισμενο στο δικο μου panel - αλλα εχω nVidia)

Το brightness το εχω στο 0 (ισως να το βρεις υπερβολικά χαμηλο, αν το κατεβαζεις λιγο λιγο με το καιρο το συνηθιζεις) το 0 ειναι οτι πρεπει για διαβασμα...και γενικα την φωτεινοτητα σε ολα τα TFT

την βρισκω μεγαλη...αλλα ειναι προσωπικο θεμα.

παραπανω απο 20 παντως ειναι too much. Και το ambient light sensor off το εχω.

contrast 70-80, εγω το εχω 75.

σε καθε ρεσταρτ θα πρεπει να κανεις load αν θελεις αλλο icc

αυτο μπορει να αποφευγεται με το adobe gamma loader που φορτωνει

σε καθε startup (αλλα δεν εχω το photoshop και το lut manager ειναι πολυ ελαφρυ και 2 κλικ)

χμμ.... ΑΤΙ έχω.

Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι στο PC έχω συνδεδεμένο και προβολέα. Θα επηρεάσει καθόλου αυτό τον προβολέα...? Όχι τίποτα άλλο αλλά του έχω τραβήξει και ISF calibration (όχι προσωπικά...)

Το icc που φορτώνω δεν επηρεάζει καθόλου το brightness/contrast? Αυτό πρέπει να το βάλω μόνος μου? Τα έχω μπλέξει μου φαίνεται λίγο :woot:

θα επηρεαστεί ο προβολεας αλλα δεν ξερω ποιο τροπο (θετικα ή αρνητικα) γιατι το icc ειναι για την συγκεκριμενη οθονη

τα brightness/contrast δεν αλλαζουν απο το icc.

Καλυτερα να κανεις και καινουριο θεμα γιατι ξεφευγουμε και πιθανως να παρεις

και καλυτερες απαντήσεις ;)

H LG παρουσιασε δυο 24" και ενα 22" IPS TFT monitors.. Και τα τρια ( και το 22" ) εχουν αναλυση 1920χ1200.. το μεγαλο 24" εχει και RGB LED Backlight.. τιμες εκτιμωνται στα 1600 ευρω για το 24" led, 400 για το απλο 24" και 260 για το 22" link

24" + 1600 euro + lg + μέτριο design = no go

Εντάξει, νέα τεχνολογία (μάλλον..) αλλά όχι και 1600...

Ναι, ακριβο, σχεδον παιρνεις δυο 30" με 1600 ευρω... αλλα LED backlight ειναι αυτο..

καλησπέρα και από μένα ,

μόλις παρήγγειλα την SAMSUNG SYNCMASTER 2494HS επειδή την βρήκα σε προσφορά στα 210€ !

αξίζει τα λεφτά της ή καλύτερα να δώσω γύρο στο 50ρικο παραπάνω για την DELL S2409W ή κάποια άλλη ?

με ενδιαφέρει περισσότερο για παιχνίδια και mkv HD αρχεία 720p/1080p

**με τις οθόνες έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις γενικώς οπότε οι γνώστες ας βοηθήσουν ! tnx

καλησπέρα και από μένα ,

μόλις παρήγγειλα την SAMSUNG SYNCMASTER 2494HS επειδή την βρήκα σε προσφορά στα 210€ !

αξίζει τα λεφτά της ή καλύτερα να δώσω γύρο στο 50ρικο παραπάνω για την DELL S2409W ή κάποια άλλη ?

με ενδιαφέρει περισσότερο για παιχνίδια και mkv HD αρχεία 720p/1080p

**με τις οθόνες έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις γενικώς οπότε οι γνώστες ας βοηθήσουν ! tnx

Φιλε μου αφου ειπες οτι την παρηγγειλες ηδη την οθονη.

Φιλε μου αφου ειπες οτι την παρηγγειλες ηδη την οθονη.

ναι δεν την εχω πληρώσει όμως , ούτε έχει χρεωθεί κάποια πιστωτική κάρτα , με λίγα λόγια μέχρι και την Τρίτη μπορω να την αλλάξω ή και να την ακυρώσω , αλλιώς δεν θα ρωτούσε άλλωστε !:sarcastic:

αν έχει γνώμη κανενας για το ποια είναι καλύτερη ας μου πει! :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.