BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2008 κορμια κατι δυσκολο μαλλονχαθηκε μια database και υπαρχει αυτη τη στιγμη μονο σε ιστοσελιδαεκει υπαρχει ενα search που του οριζεις fields αναλογα με το τι ψαχνειςεμεις δεν θελουμε κατι συγκεκριμενο , τα θελουμε ολαεμφανιζονται λοιπον ας πουμε 1000 καταχωρησειςμεχρι εδω καλα κ θα γινοταν με ενα απλο Copy pasteτο ζητημα ειναι οτι η καθε καταχωρηση εχει λινκ που σε οδηγει στα περεταιρω στοιχειακανονικα λοιπον χρειαζεται 1000 κλικς και 1000 copy paste σε wordαυτο που ρωταω ειναι αν αυτο μπορει να γινει αυτοματα και αν ναι πωςευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Και προφανώς δεν έχετε πρόσβαση στην database του site;;;Μπορείς να μας δώσεις λίγο το Site για να δούμε πως είναι δομημένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Υπάρχει το wget για linux (νομίζω υπάρχει έκδοση και για Windows), που με κάποιες παραμέτρους, μπορεί να κατεβάσει ολόκληρο site στο pc σου, αλλά δεν ξέρω άμα λειτουργήσει σ'αυτην την περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 8, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 το σιτε τοχω στο Pc μου ηδη κατεβασειδεν ειναι κ τπτ δυσκολοη database ειναι με την μορφη χιλιων αρχειων tkl που γινονται ευκολα 1000αρχεια htmlμετα καμια ιδεα τι και πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 εγώ σου είπα την άποψη μου στο MSN Καλή τύχη σκαθάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.