Jump to content

Πέθανε?3850 sapphire 256mb

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η πολυαγαπημένη μου 3850 δεν κάνει κούκου.Ελάλησε?Ανάβει κομπλέ το ρc.Η rampage στην οθονούλα δείχνει ότι το pc λειτουργεί αλλά δεν έχω σήμα στην οθόνη.Δοκίμασα στο παλίο μου pc που έχει και ηχειάκι μέσα και ακούστε πως έκανε.Τι μπορεί να είναι?Υπάρχει σωτηρία?Δεν έχω τελειώσει ακόμα μαζί της.Να πω ότι η κάρτα έχει υποτεί vcore mod τόσο με μολύβι όσο και με μπογιά ασημιου και δούλευε τέλεια μέχρι 940mhz στον πυρίνα (ναι της πέταγα τα μάτια όξω......)Την έβγαλα και για 2-3 μέρες είχα πάνω μια 8800gs.Όταν την ξανάβαλα πάνω τπτ.Σημείωση ήτανε σε κουτί με προστατευική ζελατίνα και αφρολεξ γύρω

Recording2.rar

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι καθαρός ο ήχος αλλα είναι τρια μπιπ.1 μακρύ και 2 κοφτά

Δοκίμασα τη δεύετρη που είχα και απο την οθόνη της rampage δείχνει κολημένο στο vga bios.

Στείλε την για rma τί σκας?
Να πω ότι η κάρτα έχει υποτεί vcore mod τόσο με μολύβι όσο και με μπογιά ασημιου

...

no money no party

that sucks when happens.

δυστυχως crio δεν εχεις πολλες επιλογες,RMA ή αλλιως πουλας/ανταλλασεις κατι που χεις στην ακρη με μια καρτουλα....

με το συμπάθειο αλλα την ξ@κώλιασες την κάρτα, μπορει και να μουλάρωσε που εβαλες nvidia πάνω που ξέρεις! :tongue:

κάντην Rma προσπάθησε αν στην περάσουν αλλιώς πάρε μια 4850 και άλλη φορά με προσοχή τα mod :)

Αύριο θα την πάω σε φίλο να την δει.Αν την δουλ'εψουμε θα γίνει και επιτόπου μόντα με trimmers.

@Nephilim

Την XFX έχω.Αν θες να μου πεις για τα ανεμηστήρια της που πάιζουν μόνο στο full το ξέρω.Έβαλα ρυθμιστή στροφών και ΟΚ.

Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων. :hm:

Φιλική υπενθύμιση :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.