elias85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2008 Βρήκα αυτό το τηλέφωνο και μου άρεσεhttp://www.chinasuperdeals.com/product_info.php?products_id=2003θα λειτουργεί στην Ελλάδα? Υπάρχουν παγίδες? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει και εμάς τους άσχετους! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Φιλε το λινκ δεν ανοιγει...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias85 Οκτώβριος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 το διόρθωσα! απολογούμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Μία τέτοια απομίμηση αγόρασε ένας φίλος μου. Προβλήματα δεν έχει. Απλά δεν έχει κ πολλά πραγματάκια μέσα.Περισσότερα δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias85 Οκτώβριος 5, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 υπάρχει αξιοπιστία καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 ότι δίνεις παίρνεις, λένεΞεκινάμε σχολή πάλι τώρα και παίζω να τον δω.Αν είναι τον ξαναρωτάω αν όλα πάνε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 και μονο που λέει china ,προσεχε τόσα εχουμε δει με τα σίδερα , μπορει κατι να συβεί και να εκραγεί σαν βομβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Οκτώβριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 καλυτερα να μαζεψεις χρηματα και να παρεις ενα σοβαρο κινητο, δεν μπορεις να εμπιστευτεις κατι τετοιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Οκτώβριος 6, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 γνωμη μου ειναι να μην μπλεξεις με κινεζικο τηλεφωνο...Σκεψου μονο τι γινεται και τι διαδικασια θα εχει αν σου βγει ελαττωματικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Οκτώβριος 6, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Ασε που δεν ξέρεις και τι παίζει με το sar του...Δεν θες να ψηθείς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Οκτώβριος 6, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 δεν αξιζει να παιζεις με την υγεια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Οκτώβριος 6, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 που πατε και μπλεκετε ρε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 6, 2008 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 που πατε και μπλεκετε ρε......μακριά από ναρκωτικά, αλκοόλ και κινέζικα κινητά με μεγάλο SAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.