Jump to content

Corsair Dominator Fan [see inside]

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
χαχα

:hehe:

Καλά τόσο θόρυβο κάνει?

hell yeah!

σου λεω "τριζει" και το ακουω απο 5 μετρα αποσταση!

τωρα που μιλαμε το χω ξηλωσει και προσπαθω να δω αν "εχει ξεσφυξει" κανα παξιμαδι.

και έμενα κάνει κάτι κουλά ο κάτω ανεμιστήρας του.

ψευτοπράματα...

λέτε στα 1200 να μην ψήνονται χωρίς φαν? στα 1100? στα 1066?

εμένα παίζει καλά πάντως και το πήρα μαζί με τις μνήμες ένα άλλο που το πήρα μόνο του έτριζε δεν νομίζω να διαλέγουν τα χαζά μαζί με τις μνήμες απλά βγάλτο και άστες έτσι δεν παθαίνουν τίποτα

Ενα fanακι απο intel stock cooler κανει τελεια τιν δουλεια σε μενα :p ειναι και τζαμπα:T:

Ενα fanακι απο intel stock cooler κανει τελεια τιν δουλεια σε μενα :p ειναι και τζαμπα:T:

Πως το στερεώνεις;

Ναι; Θέλω και γω. Λεπτομέριες;Ππήγες απλά και τους το δειξες; Ήταν μαζί με σετάκι από μνήμες ε;

Ναι; Θέλω και γω. Λεπτομέριες;Ππήγες απλά και τους το δειξες; Ήταν μαζί με σετάκι από μνήμες ε;

ναι ειναι με το σετακι.

εστειλα e-mail για να τους ενημερωσω για το προβλημα μου.

μου ειπαν αποδειξη αγορας,σετακι να τσεκαρουν τι παιζει.

ε αυτο θα κανω οταν με το καλο μπορεσω.

το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αλλά δεν το κάνει πάντα. Το μεσαίο όταν ξεκινάει το pc κάνει θόρυβο αλλά αν το σταματήσω με το χέρι σταματάει ο θόρυβος και δεν τον ξανακάνει.

το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αλλά δεν το κάνει πάντα. Το μεσαίο όταν ξεκινάει το pc κάνει θόρυβο αλλά αν το σταματήσω με το χέρι σταματάει ο θόρυβος και δεν τον ξανακάνει.

και ειναι αυτη λυση?:baby:

παιδες οι μισοι εδωμεσα εχουν προβλημα με το συγκεκριμενο fan.

κατι δεν παει καλα στο βασιλειο της Δανιμαρκιας.

Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα. Απλά είναι σπαστικό μετά τις ~4200. Το μόνο περίεργο είναι ότι δεν τελικιάζει πάντα.. Μια πιάνει 5200, την άλλη 5600 και την παράλλη 6100.. :flag:

μηπως να το ξυλωνατε να ηρεμουσατε? ετσι κι αλλιως δεν προσφερει και τιποτα το τρομερο :hmm:

Πως το στερεώνεις;

imgp0989ah9.jpg

w2048.png

Σφινωνει τελεια κατω απο απο την zipang μου. Απλα επειδη αν το αφησεις να δουλευει full (3000rpm νομιζω) ακουγεται, εγω το εχω ριξει απο την mobo στις 1500. Επειδη ομως δεν εχει ολος ο κοσμος zipang, μπορεις απλα να το στρερεωσεις με λαστιχακια πανω στα κλιπακια των dimm.

Χύμα στο γραφείο είναι η μητρική και δεν ακούγεται τίποτα... Τι εννοείς? Δεν κάνει καθόλου θόρυβο.

αμα δουλευεις σαν τεχνικος ηχου των Manowar ή σε αεροδρομιο λογικο να μην τους ακους.

:laughing::laughing::laughing:

steel-fight-blood

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.