Nephiλiμ Οκτώβριος 8, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 με βλεπω και γω ,αν δεν βρω μια λυση, να τα ξηλωσω.Ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Οκτώβριος 8, 2008 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 χαχα Καλά τόσο θόρυβο κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 8, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 χαχα Καλά τόσο θόρυβο κάνει? hell yeah! σου λεω "τριζει" και το ακουω απο 5 μετρα αποσταση! τωρα που μιλαμε το χω ξηλωσει και προσπαθω να δω αν "εχει ξεσφυξει" κανα παξιμαδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 8, 2008 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 και έμενα κάνει κάτι κουλά ο κάτω ανεμιστήρας του.ψευτοπράματα...λέτε στα 1200 να μην ψήνονται χωρίς φαν? στα 1100? στα 1066? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 8, 2008 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 εμένα παίζει καλά πάντως και το πήρα μαζί με τις μνήμες ένα άλλο που το πήρα μόνο του έτριζε δεν νομίζω να διαλέγουν τα χαζά μαζί με τις μνήμες απλά βγάλτο και άστες έτσι δεν παθαίνουν τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Οκτώβριος 8, 2008 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Ενα fanακι απο intel stock cooler κανει τελεια τιν δουλεια σε μενα ειναι και τζαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Οκτώβριος 9, 2008 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Ενα fanακι απο intel stock cooler κανει τελεια τιν δουλεια σε μενα ειναι και τζαμπα Πως το στερεώνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 9, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 news update.θα μου το περασουν RMA!:flower:αντε να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Οκτώβριος 9, 2008 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Ναι; Θέλω και γω. Λεπτομέριες;Ππήγες απλά και τους το δειξες; Ήταν μαζί με σετάκι από μνήμες ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 9, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Ναι; Θέλω και γω. Λεπτομέριες;Ππήγες απλά και τους το δειξες; Ήταν μαζί με σετάκι από μνήμες ε;ναι ειναι με το σετακι.εστειλα e-mail για να τους ενημερωσω για το προβλημα μου.μου ειπαν αποδειξη αγορας,σετακι να τσεκαρουν τι παιζει.ε αυτο θα κανω οταν με το καλο μπορεσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Οκτώβριος 9, 2008 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αλλά δεν το κάνει πάντα. Το μεσαίο όταν ξεκινάει το pc κάνει θόρυβο αλλά αν το σταματήσω με το χέρι σταματάει ο θόρυβος και δεν τον ξανακάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 9, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αλλά δεν το κάνει πάντα. Το μεσαίο όταν ξεκινάει το pc κάνει θόρυβο αλλά αν το σταματήσω με το χέρι σταματάει ο θόρυβος και δεν τον ξανακάνει.και ειναι αυτη λυση?:baby:παιδες οι μισοι εδωμεσα εχουν προβλημα με το συγκεκριμενο fan.κατι δεν παει καλα στο βασιλειο της Δανιμαρκιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 9, 2008 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα. Απλά είναι σπαστικό μετά τις ~4200. Το μόνο περίεργο είναι ότι δεν τελικιάζει πάντα.. Μια πιάνει 5200, την άλλη 5600 και την παράλλη 6100.. :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Οκτώβριος 9, 2008 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 μηπως να το ξυλωνατε να ηρεμουσατε? ετσι κι αλλιως δεν προσφερει και τιποτα το τρομερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Οκτώβριος 9, 2008 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Πως το στερεώνεις; Σφινωνει τελεια κατω απο απο την zipang μου. Απλα επειδη αν το αφησεις να δουλευει full (3000rpm νομιζω) ακουγεται, εγω το εχω ριξει απο την mobo στις 1500. Επειδη ομως δεν εχει ολος ο κοσμος zipang, μπορεις απλα να το στρερεωσεις με λαστιχακια πανω στα κλιπακια των dimm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 10, 2008 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Το δικό μου μια χαρά δουλεύει περίπου στις 5000 στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 10, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Το δικό μου μια χαρά δουλεύει περίπου στις 5000 στροφές.συνυπαρχετε στο ιδιο σπιτι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 10, 2008 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Χύμα στο γραφείο είναι η μητρική και δεν ακούγεται τίποτα... Τι εννοείς? Δεν κάνει καθόλου θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 10, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 αμα δουλευεις σαν τεχνικος ηχου των Manowar ή σε αεροδρομιο λογικο να μην τους ακους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 11, 2008 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 αμα δουλευεις σαν τεχνικος ηχου των Manowar ή σε αεροδρομιο λογικο να μην τους ακους. :laughing: steel-fight-blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.