Jump to content

WD 640GB. Πραγματική Χωρητικότητα

blkik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγορασα μαζι με νέο μηχάνημα τον ένα δισκο 640Gb της WD. Εβαλά Windows Vista και κατα την εγκατάσταση τον έβλεπε ως 596Gb χωρίς να με αφήσει να κάνω partition(Ηταν τα κουμπια απενεργοποιημένα -γκρι)

Μετα την εγκάτασταση μπαινω στο administrative tools--->Storage και βλέπω ότι πράγματι είναι τόσο

Έχει τόση διαφορα η ονομαστικη απο την πραγματική ή ο κατι άλλο παίζει?

Οκ άρα όλοι το ίδιο είναι.

Για τα partition να φανταστώ ότι Partition magic πάιζει σε vista 64bit?

partition magic δε βγηκε καν για vista

θα πας σε acronis disk director ή στο αντιστοιχο προγραμμα της paragon

Thanks man! Πόσο τον πήρες αν επιτρέπεται, μη μου πεις από που. Ή επειδή ήταν με το μηχάνημα δεν ξέρεις; Μπορείς να κάνεις ένα HDTach και να μου πεις τα αποτελέσματα;

Φίλε με έφτιαξες τώρα. Πάω να πάρω 2 τέτοιους που είναι και φτηνοί για RAID0, αν όχι αύριο, σίγουρα Δευτέρα. Sorry αν είμαι λίγο off topic.

βρε εσυ καλα τα λες...αλλα οταν ο αλλος δε ξερει τι ειναι(οπως εγω) το AAM αντε βρες τι ειναι και τι κανει και πως το κανεις..

απο το google ακρη δεν εβγαλα και μπαινω στο forum , γραφω σκετο "aam" και "ααμ" δεν ηθελε να μου δωσει κανενα αποτλεσμα.

εν ολιγης βρηκα αυτο PetrosD

http://www.thelab.gr/showthread.php?p=742018#post742018

Ευχαριστώ GoMaR, ευτυχώς χτες το πρωί είχε τύχει να διαβάσω την παρουσίαση του velociraptor απο τον junior-21- και είχα διαβάσει τι είναι το aam.

enabled aam (νομίζω) @ i680 chipset

Γιατί μόνο τόσο burst; SATA 3Gbit/s δεν είναι; 220 περίπου έπρεπε να έχεις.

βρε εσυ καλα τα λες...αλλα οταν ο αλλος δε ξερει τι ειναι(οπως εγω) το AAM αντε βρες τι ειναι και τι κανει και πως το κανεις..

απο το google ακρη δεν εβγαλα και μπαινω στο forum , γραφω σκετο "aam" και "ααμ" δεν ηθελε να μου δωσει κανενα αποτλεσμα.

εν ολιγης βρηκα αυτο PetrosD

http://www.thelab.gr/showthread.php?p=742018#post742018

Το έκανα αλλά μου λέει "No ATA disk found". Ο δίσκος της υπογραφής μου.

μηπως δεν υποστηριζει ο δισκος σου ;

Δε ξερω περισσοτερο.

δεν εχω ασχοληθει, ουτε το εψαξα στο πισι μου.Ας μιλησουνε οι γνωστες.Εγω ντεν γκνοριζω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.