deninho Οκτώβριος 3, 2008 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Μιας και πιάσαμε τους κανόνες της υπογραφής: Ο κανόνας περί συνδέσμων σε άλλα site, υπήρχε ανέκαθεν, ή προστέθηκε κάπου στις αρχές του χρόνου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 3, 2008 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Νομίζω κάπου στην αρχή με μέσα του 2007 μπήκε.. δεν ορκίζομαι κιόλας, ίσως ο Ρούτης να θυμάται καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 3, 2008 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Ωραίος DJD Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 3, 2008 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Νομίζω κάπου στην αρχή με μέσα του 2007 μπήκε.. δεν ορκίζομαι κιόλας, ίσως ο Ρούτης να θυμάται καλύτερα.http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48604 Μάρτη 2008 η ανανέωση.Έγινε το thread sticky και είχα βγάλει και ανακοίνωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 3, 2008 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Ωραία.. τότε γίνεται να διαγράψετε εκείνη την κίτρινη κάρτα που πήρα πάνω στις αλλαγές των κανονισμών (η οποία έχει "λήξει" ούτως ή άλλως); Όχι κάτι άλλο, αλλά μου χαλάει το ίματζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 3, 2008 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Μόνο εσύ κι οι admins/mods μπορούν να δουν infractions σου. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48604 Μάρτη 2008 η ανανέωση. Έγινε το thread sticky και είχα βγάλει και ανακοίνωση. I fail at time Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 3, 2008 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Ωραία.. τότε γίνεται να διαγράψετε εκείνη την κίτρινη κάρτα που πήρα πάνω στις αλλαγές των κανονισμών (η οποία έχει "λήξει" ούτως ή άλλως); Όχι κάτι άλλο, αλλά μου χαλάει το ίματζ Οκ, ας γίνω σαφής. 9 Μάρτη έγινε η ανανέωση με πιανς, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 3, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 στην αρχή φαινόντουσαν όλων Ωραία.. τότε γίνεται να διαγράψετε εκείνη την κίτρινη κάρτα που πήρα πάνω στις αλλαγές των κανονισμών (η οποία έχει "λήξει" ούτως ή άλλως); Όχι κάτι άλλο, αλλά μου χαλάει το ίματζ δεν έχει νόημα τώρα ωρέ.. Αφού το μάθαμε όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Οκτώβριος 3, 2008 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Εγώ δεν έχω φάει κάρτα για υπογραφή! Το δικό μου ιματζ και αν είναι χαλασμένο :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 3, 2008 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Εγώ δεν έχω φάει κάρτα για υπογραφή! Το δικό μου ιματζ και αν είναι χαλασμένο :red: Είδες φως και μπήκες, ε? Thread closed, please call again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.