Jump to content

Υπογραφή.

AN7 OverClocker

Recommended Posts

Μιας και πιάσαμε τους κανόνες της υπογραφής: Ο κανόνας περί συνδέσμων σε άλλα site, υπήρχε ανέκαθεν, ή προστέθηκε κάπου στις αρχές του χρόνου;

Νομίζω κάπου στην αρχή με μέσα του 2007 μπήκε.. δεν ορκίζομαι κιόλας, ίσως ο Ρούτης να θυμάται καλύτερα.

Νομίζω κάπου στην αρχή με μέσα του 2007 μπήκε.. δεν ορκίζομαι κιόλας, ίσως ο Ρούτης να θυμάται καλύτερα.

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48604

Μάρτη 2008 η ανανέωση.

Έγινε το thread sticky και είχα βγάλει και ανακοίνωση.

Ωραία.. τότε γίνεται να διαγράψετε εκείνη την κίτρινη κάρτα που πήρα πάνω στις αλλαγές των κανονισμών (η οποία έχει "λήξει" ούτως ή άλλως); :p Όχι κάτι άλλο, αλλά μου χαλάει το ίματζ :hehe:

Ωραία.. τότε γίνεται να διαγράψετε εκείνη την κίτρινη κάρτα που πήρα πάνω στις αλλαγές των κανονισμών (η οποία έχει "λήξει" ούτως ή άλλως); :p Όχι κάτι άλλο, αλλά μου χαλάει το ίματζ :hehe:

Οκ, ας γίνω σαφής. 9 Μάρτη έγινε η ανανέωση :) με πιανς, ε? :p

στην αρχή φαινόντουσαν όλων

δεν έχει νόημα τώρα ωρέ..

Αφού το μάθαμε όλοι :hehe:

:o Εγώ δεν έχω φάει κάρτα για υπογραφή!

Το δικό μου ιματζ και αν είναι χαλασμένο

:red:

Είδες φως και μπήκες, ε?

Thread closed, please call again :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.