Passenger57 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 Παιδιά βοήθεια! Τo office στην δουλειά σταμάτησε να διαβάζει τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή βγάζοντας μήνυμα πως δεν μπορεί να βρεί το αρχείο ενώ με άλλο υπολογιστή του δικτύου τα διαβάζει κανονικά. Απεγκατέστησα τα 2003 εβαλα τα 2007. Και upgrade και clean install τίποτα! Τα ίδια! Δεν μπορώ να δουλέψω....καμμιά ιδέα για το τί μπορεί να έχει γίνει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Οκτώβριος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Office 2007 ! Jesus Christ.Βγαλτο γρηγορα, πετα το στα σκουπιδια, καψτο πρωτα με βενζινη, και βαλε το 2003 SP3. Μακραν το καλύτερο.Εγω με 2007 δεν μπορω να κανω τιποτα...:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 3, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το 2003, γιατί έχω μάθει το 2007...Τι θα πει αυτό?Το αρχείο που θες, που βρίσκεται? Στο δίκτυο ή στον δίσκο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Επίσης τα αρχεία που προσπαθείς να ανοίξεις, έχουν ελληνικούς χαρακτήρες στο filename; Δημιουργήθηκαν στον ίδιο υπολογιστή, από το ίδιο λειτουργικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Οκτώβριος 3, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Στο δίσκο μου φυσικα....δεν ειναι θεμα λειτουργικότητας.Δεν διαβάζει αρχεία του kai to 2007 και το 2003 ας εχω αντιβιωτικα και antispyware.Καμμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 3, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Για δοκίμασε το παρακάτω,http://support.microsoft.com/kb/231350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Οκτώβριος 3, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Θα το δοκιμάσω...α να σας πω πως τα αρχεία έχουν δημιουργηθεί από τον ίδιο υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Οκτώβριος 5, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Το δοκίμασα δεν εγινε τίποτα. Οταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο μου λεει πως δεν υπάρχει και οταν πάω να κλείσω το WORD με ρωτάει εάν θέλω να αντικαταστήσω το πρότυπο NORMAL το οποίο "υπάρχει ήδη". Kαμμιά ιδέα? Εχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει πολλές φορές το OFFICE και τωρα ειμαι με το 2003. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Οκτώβριος 5, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Λοιπόν βρήκα τι έφταιγε....το AVG δεν ειχε απεγκατασταθει σωστά και μας έκανε το πρόβλημα απο το παρασκήνιο.....ηλίθια προγράμματα.Σας ευχαριστώ όλους.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.