dread771416003307 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 Χθες έβαλε μια αγγελία στο site ένα από τα πιο γνωστά μέλη της κοινότητας, ο gprhellas. Ήθελα να ποστάρω κάτι στην αγγελία του αλλά δεν πρόλαβα. Για αυτό το λόγο ανέβασα αυτό το θέμα εδώ και κάνω εδώ το ποστ που ήθελα να κάνω αρχικά."Το ταλέντο σου στο overclocking, στην πατέντα και στο μοντάρισμα το πουλάς;;;Για την καλοσύνη που έχεις σαν άνθρωπος και την προθυμία να βοηθήσεις νέα παιδιά στο χώρο, πόσα θέλεις;;;Τα ρεκόρ, τα αφιερώματα σε περιοδικά και την αναγνώριση από την παγκόσμια κοινότητα του overclocking, πόσο πάνε;;;;Ξέρω πως μπορεί να φάω warn για αυτό το ποστ αλλά δεν με νοιάζει και τόσο όσο το να σε δω όντως να πουλάς τα πράγματα σου που τόσα χρόνια με κόπο μάζεψες και τα πλήρωσες με λεφτά από την τσέπη σου.Θα στενοχωρηθώ πολύ αν σταματήσεις το παιχνίδι για κάτι ασήμαντο. Λυπάμαι όμως πραγματικά τα «κοράκια» που έπεσαν πάνω σου για να αγοράσουν χωρίς να προβληματιστούν για ποιο λόγο αποφάσισες να πουλήσεις τα πράγματα σου.Το παιχνίδι και ο ανταγωνισμός είναι η απόδραση σου από την καθημερινότητα, αυτό και η γυναίκα σου που σε στηρίζει συνθέτουν τον Γιώργο και για όσους δεν σε ξέρουν, τον gprhellas.Σκέψου το πάλι φίλε."ΥΓ. Δεν θέλω να βάλω όλα τα παιδιά που έστειλαν ΡΜ στον gpr στο ίδιο καζάνι. Μερικοί ίσως να μην γνωρίζουν ποιος είναι...
Tsakonas Οκτώβριος 2, 2008 #2 Οκτώβριος 2, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ida8uuqN1ho τοσο νοημα βγαινει κι απο το ποστ.
morfeas-dsl- Οκτώβριος 2, 2008 #3 Οκτώβριος 2, 2008 δεν μπορεις να ποσταρεις σε αγγελιες αλλων. τι εννοεις με το thread σου? το κανεις δημοσια προφανως για να καταλαβουμε κατι αλλιως θα το εστελνες με πμ στον gprhellas. αυτο το κατι εγω τουλαχιστον δεν το καταλαβα...
DJD Οκτώβριος 2, 2008 #4 Οκτώβριος 2, 2008 Ούτε εγώ καταλαβαίνω τo post σου. Το διάβασα και το ξαναδιάβασα. Την αξία του Γιώργου την ξέρουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Τι σχέση έχει αυτό με την αγγελία; Θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί τα πουλάει; Και ποιος είσαι εσύ (δε το λέω ειρωνικά, κανονική ερώτηση είναι) που ξέρει και δηλώνει δημόσια ότι "Το παιχνίδι και ο ανταγωνισμός είναι η απόδραση σου από την καθημερινότητα" ;
darien Οκτώβριος 2, 2008 #6 Οκτώβριος 2, 2008 Γιατί εγκαταλείπει το άθλημα; Επειδή αποφάσισε να πουλήσει το παλιό του hardware;
Eaglenik Οκτώβριος 2, 2008 #7 Οκτώβριος 2, 2008 Εγκαταλειπει ή οχι. Εαν ναι τοτε αυτο δικαιολογει το ποστ.
dread771416003307 Οκτώβριος 2, 2008 Author #8 Οκτώβριος 2, 2008 Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν, θα καταλάβουν. Θα έπρεπε ήδη να προβληματιστούν από την στιγμή που ανέβηκε η αγγελία. @ DJD... Σχετικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου.. Τι να σου απαντήσω αδερφέ, ένας άσχετος είμαι που έχω χρόνο για χάσιμο και μου καρφώθηκε να ανεβάσω το θέμα για τον gpr. Δεν σου απαντάω ειρωνικά, απλά δανείζομαι το ύφος σου.@ racer... Έτσι μου έλεγε και χθες το επιβεβαίωσε ανεβάζοντας την αγγελία.
DJD Οκτώβριος 2, 2008 #10 Οκτώβριος 2, 2008 Το ύφος μου δεν έχει τίποτα. Είναι μια ερώτηση. Είσαι φίλος του Gprhellas; Ξέρεις αν θέλει να βγάλεις τα "προσωπικά" του στο forum; Πώς κρίνεις ότι θέλει να "αποδράσει";
voudas Οκτώβριος 2, 2008 #12 Οκτώβριος 2, 2008 δλδ με το ζόρι τα έβγαλε? και τα κοράκια που λες??? κατηγορείς τον κόσμο που θέλει να αγοράσει κάτι? λες και γράφει ΠΧ: αγοράστε για να πάρω πρέζα και να είναι όσοι στείλουν πμ "ηθικά" συνένοχοι στη μαστούρα του...ακόμα και κάτι να έχει γίνει είναι άσχετο με την αγγελία και όσους απάντησαν σε αυτή... FFS
gprhellas Οκτώβριος 2, 2008 #14 Οκτώβριος 2, 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ PLEASEΝαι, έχω παρει την απόφαση να αποσυρθώ οριστικά απο το "άθλημα" κουράστηκα και απλά ο φίλος dread77 θέλησε απλά να με κάνει να αλλάξω γνώμη με λίγο διαφορετικό τρόπο.Παρακαλώ μην προχωρήσει άλλο το θέμα.Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τα pm που μου έστειλαν.Οποιος θέλει να μάθει περισσότερα pm me.thanksΑφήνω αξιους bencher όπως ο φίλος tsan αλλά και psilos ά και να θυμηθείτε και ο dread77 είναι πολύ δυνατός.
Bassjunkies Οκτώβριος 2, 2008 #15 Οκτώβριος 2, 2008 Μπράβο ρε Γιώργη... Καλά που έκανες αυτή την παρέμβαση γιατί σε λίγο θα έπαιζαν cyber μπουνιές εδώ τα παιδιά. Κρίμα που τα παρατάς γιατί χάνει η παρέα ένα άξιο μέλος. Αλλά δεν πιστεύω να σταματήσεις να postάρεις και στο Lab. Καλό είναι να τα λέμε εδώ μέσα έστω και αν δεν benchάρεις. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι όσοι γράφουν, benchάρουν ή ασχολούνται τόσο έντονα με το overclocking
DJD Οκτώβριος 2, 2008 #16 Οκτώβριος 2, 2008 Μετά από επικοινωνία με τον Gprhellas και τον dread77 το θέμα κλειδώνεται. Γιώργο να 'σαι καλά ό,τι και αν κάνεις και σίγουρα θα μας λείψεις στις λίστες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.