Vasot Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 Ενας πολυ υποσχομενος εξομοιωτης πολεμικων αεροσκαφων που περιμενετε απο αρκετους λατρεις του ειδους πως και πως Ο παικτης θα εχει την ευκαιρια να πιλοταρει οχι μονο αρκετα απο τα γνωστα συγχρονα σημερινα αεροσκαφη αλλα και αρκετα απορρητα με τρομερες δυνατοτητες Μερικες εικονες Και ενα trailer του παιχνιδιου απο το youtube http://www.youtube.com/watch?v=MfW7gw03YWM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Εχει βγει στην αγορα ? Αν οχι ποτε το περιμενουμε ? Καλο φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elric Οκτώβριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Το θέλω τώραααααααα! Ψύνομαι μόλις βγει να πάρω και ένα τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Οκτώβριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Με τι λεφτα ρε τσιπη...Ps: Το game δειχνει απλα εντυπωσιακο... Ειδωμεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Αν τη κανετε maximize , οι " εγκαταστασεις " κατω στο εδαφος φαινονται σα μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Οκτώβριος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Ωραιο παιχνιδακι φαινεται...θα το τιμησω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Δεν έβγαζε καλύτερα ένα Las Vegas 3 ο Tom Clancy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Θυμαμαι τοτε που επαιζα F15 strike eagle II στον 286 μου.... Απο τοτε εχω να παιξω sim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 3, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Αναμένουμε πως και πως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Οκτώβριος 3, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 @Gomar LOOOOOOOOOOL :hehe: Ωραια γραφικα φαινεται να εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 3, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Ε όχι και SIM!Αυτό βγάζει μάτι πως είναι arcade...Το LOCK ON είναι sim...Καλοδεχούμενο πάντως, έχω βαρεθεί να παίζω OVER-G FIGHTERS στο 360! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 3, 2008 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Αν τη κανετε maximize , οι " εγκαταστασεις " κατω στο εδαφος φαινονται σα μητρικη Orochi εχει πανω? indeed το παιχνιδι εχει πολυ ομορφα γραφικα (χωρις ΑΑ though). και ναι φαινεται πιο arcade σε στυλ Ace Combat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
omni Ιανουάριος 19, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 αντε καιρος ηταν να βγει και κατι τετοιο στο pc με πολλα αεροπλανα εννοω . . . βαρεθηκα πια το allied force , το ACE 6 δε βγηκε και στο ps3 ελλεος . . . αυτη η microsoft . . . τεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 19, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 πω πω αυτό δείχνει πολύ ωραίο... έχω να παίξω τέτοιο παιχνίδι πολλαααααα χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 24, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Παντως ναι ειναι περισσοτερο Arcade παρα εξομοιωτηςΟριστε και gameplay βιντεο του παιχνιδιου http://www.youtube.com/watch?v=jTX0Q0wkvAMhttp://www.youtube.com/watch?v=ZNTWvRMLN3M Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 24, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Δυστυχώς ίδια μπούρδα με όλα τα Ace Combat... Πάλι με βλέπω με Over-G fighters στο 360... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Ιανουάριος 24, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 επιτέλους και ενα Arcade για pc :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 24, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 εγω θα κανω μια προσπαθεια αν βρω κανα demo κλπ.απει καιρος απο τοτε που παιζα τετοια γκεημς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.