Jump to content

Πρόβλημα με Seagate 1TB 32mb. Πάνε τα data?

junior-21-

Recommended Posts

λύση της "καταψυξης" για το δίσκο που "συνήθως" βοηθάει όταν έχει χτυπήσει ο δίσκος, ίσα-ισα για να πάρεις πίσω τα δεδομένα σου, χωρίς να έχει πάντα αποτελέσματα.

και τι τον περασες τον δισκο παγακια για να τον βαλει στην καταψυξη σε λιγο θα λεμε να τον βαλουμε στον φουρνο σαν το κοτοπουλο

Δεν ρε παίδες! Είπα: κανένα πρόγραμμα δεν τον βρίσκει. Μόνο bios μετά από αρκετή ώρα και μόνο η διαχείρηση συσκευών, όχι η διαχείρηση δίσκων.

Γιατί δεν κάνεις ένα partition στον raptor και κάνε ένα φορματ στα γρήγορα στο partition και μπες σε καθαρά windows να δεις αν τον βλέπουν....

Έκανα φρέσκια εγκατάσταση στον Velociraptor που πήρα προχθές, τα ίδια, εδώ σου λές και σε 2ο μηχάνημα και τπτ. Πάρα και ίδιο δίσκο, άλλαξα και πλακέτες και τπτ. Τέλος :(

Κατά την εγκατάσταση λειτουργικού xp καλύτερα, στον εμφανιζει? αν ναι, τοτε κανε ένα γρήγορο format και βάλε το προγραμα ανάκτησης δεδομένον get data back

...ρε μαν ερωτηση ολα αυτα που εχεις παθει με τους δισκους ειναι με το ιδιο mobo?

...μηπως δινεις πολυ SB και δημιουργει prob?

δοκίμασες να μπουτάρεις με κάποιο live cd, πχ ubuntu? σε άλλο pc τα ίδια?

εγώ μετά απ'όλα αυτα θα δοκίμαζα να τον δω και σαν εξωτερικό με κάποιον αντάπτορα να παίξει σα usb...

επίσης τσέκαρε και αυτό το utility: http://hddguru.com/content/en/software/2007.05.25-Partition-Find-and-Mount/

με έχει σώσει...

Kαλή η ιδέα σου φίλε! Για την ώρα τους έχω και τους 2 στην άκρη και από βδομάδα θα τους δω στον morti παρέα. Κάπου εδώ πρέπει να έχω έναν αντάπτορα αλλά αυτός δεν έπαιξε ποτέ σωστά , άσε μην τον στείλουμε εντελώς

edit: Τον σύνδεσα και ως usb αλλά πάλι τπτ. Τα ίδια. πολύ καλό το utility! Καταρ΄χας όμως στο size λέει 2199gb :hehe: και κολλάει πόση ώρα στο 0%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.