def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 αν και μπαινω σπανια στο φορουμ,εχω παρατηρηση οτι πολλα παλια μελη του φορουμ εχουν χαθει.Γιατι ετσι,υπηρχαν πολλα αξιολογα παιδια που χαθηκαν?χωρις να προσβαλω τα καινουρια μελη οτι δεν εχουν γνωσεις
astrolabos Σεπτέμβριος 30, 2008 #2 Σεπτέμβριος 30, 2008 Ο καθένας τραβάει το δρόμο του στη ζωή. Όπως έτυχε να βρεθούμε σε αυτό το δικτυακό τόπο, έτσι πάλι μπορεί να αλλάξουν πορεία. Όλους τους θυμόμαστε και τους αγαπάμε ανεξαιρέτως.
jimakos21 Σεπτέμβριος 30, 2008 #3 Σεπτέμβριος 30, 2008 Εγώ πχ πρόλαβα λίγους . Πάντως πρόλαβα soki chessman κλπ Όλους τους θυμόμαστε και τους αγαπάμε ανεξαιρέτως. Εμένα θα θες να με ξεχάσεις γρήγορα μου φαίνεται
Tsakonas Σεπτέμβριος 30, 2008 #4 Σεπτέμβριος 30, 2008 Ο καθένας τραβάει το δρόμο του στη ζωή.http://www.youtube.com/watch?v=cCpAx4tEC5Q
.38-.45 Σεπτέμβριος 30, 2008 #6 Σεπτέμβριος 30, 2008 αν και μπαινω σπανια στο φορουμ,εχω παρατηρηση οτι πολλα παλια μελη του φορουμ εχουν χαθει... μήπως, κάποιοι από τους λόγους είναι κοινοί;όπως εσύ μπαίνεις σπάνια, έτσι κι αυτοί. no biggie.
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2008 #8 Οκτώβριος 6, 2008 Αγαπαμε ρεεε....χα χα χα Περα απο πλακα, δυστυχως εχουν αυξηθει τοσο πολυ οι επαγγελματικες υποχρεωσεις που σχεδον ειμαι ετοιμος να υπολογιζω κ τον χρονο για κατουρημα !
astrolabos Οκτώβριος 6, 2008 #9 Οκτώβριος 6, 2008 Αγαπαμε ρεεε....χα χα χαΠερα απο πλακα, δυστυχως εχουν αυξηθει τοσο πολυ οι επαγγελματικες υποχρεωσεις που σχεδον ειμαι ετοιμος να υπολογιζω κ τον χρονο για κατουρημα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.