def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 αν και μπαινω σπανια στο φορουμ,εχω παρατηρηση οτι πολλα παλια μελη του φορουμ εχουν χαθει.Γιατι ετσι,υπηρχαν πολλα αξιολογα παιδια που χαθηκαν?χωρις να προσβαλω τα καινουρια μελη οτι δεν εχουν γνωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Ο καθένας τραβάει το δρόμο του στη ζωή. Όπως έτυχε να βρεθούμε σε αυτό το δικτυακό τόπο, έτσι πάλι μπορεί να αλλάξουν πορεία. Όλους τους θυμόμαστε και τους αγαπάμε ανεξαιρέτως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 30, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Εγώ πχ πρόλαβα λίγους . Πάντως πρόλαβα soki chessman κλπ Όλους τους θυμόμαστε και τους αγαπάμε ανεξαιρέτως. Εμένα θα θες να με ξεχάσεις γρήγορα μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Ο καθένας τραβάει το δρόμο του στη ζωή.http://www.youtube.com/watch?v=cCpAx4tEC5Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Σήμερα δίνεις ρεσιτάλ ρε τσάκονα Είσαι μορφή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 αν και μπαινω σπανια στο φορουμ,εχω παρατηρηση οτι πολλα παλια μελη του φορουμ εχουν χαθει... μήπως, κάποιοι από τους λόγους είναι κοινοί;όπως εσύ μπαίνεις σπάνια, έτσι κι αυτοί. no biggie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 1, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2008 για μενα το thelab ειναι κατι παραπανο απο παρεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Αγαπαμε ρεεε....χα χα χα Περα απο πλακα, δυστυχως εχουν αυξηθει τοσο πολυ οι επαγγελματικες υποχρεωσεις που σχεδον ειμαι ετοιμος να υπολογιζω κ τον χρονο για κατουρημα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 6, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Αγαπαμε ρεεε....χα χα χαΠερα απο πλακα, δυστυχως εχουν αυξηθει τοσο πολυ οι επαγγελματικες υποχρεωσεις που σχεδον ειμαι ετοιμος να υπολογιζω κ τον χρονο για κατουρημα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.