KTMlover Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2008 Δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση... Προσπαθώ πόσες ώρες να βρώ τρόπο να flashαρω την κάρτα γραφικών μου με καινούργιο βιος αλλά δεν γίνεται με τίποτα. Έχω δοκιμάσει boot cd με αρχεία windows 98, dos 6.2 τζίφος γιατί το ένα δημιουργεί το c: ως ramdrive και έτσι δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία μου και το άλλο λέει ότι δεν βρίσκει cdrom. Έχω δοκιμάσει μέσω του cmd απο το repair των windows vista αλλά μόλις εκτελώ το batch για να flasharei το καινούριο bios τότε κάτι μου λέει ότι η εντολή αυτή είναι μόνο για 32bit windows και κάτι τετοια. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο τρόπο για να flasharo την gpu?? (ελπίζω να διαβάζεται αυτό που γράφω και να μην είναι ακαταλαβίστικο... 4 ώρες προσπαθώ να βρώ τρόπο...)Το σύστημά μου ASUS P5Q,E8400,Mushkin 4gb ram,1 Sata WD 640 1Sata WD 150gb 1 Sata LG DVDrw και Sapphire 4870... Ευχαριστώ προκαταβολικάEdit: Είδα κάτι λύσεις του τύπου Winflash. Ο κατασκευαστής μου τονίζει το bios update να γίνει '' Ιn pure dos mode'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Βασικά γιατί να κάνεις flash την κάρτα σου;;; Μια χαρά δεν παίζει;;;Αλλά παρόλα αυτά το flash γίνετε με dos boot disk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTMlover Σεπτέμβριος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Δεν παίζει μια χαρά η κάρτα δυστυχώς... Είναι μια παρτίδα της Sapphire που έχει ένα πρόβλημα στο bios (νομίζω ότι έχει πρόβλημα το ανεμηστήρι) και κολλάει σε μερικά παιχνίδια όπως το PES2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Σεπτέμβριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 atiwinflash google it:happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.