SkaL- Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2008 Καλησπέρα έχω ένα fujitsu Siemens Amilo L1300, σήμερα έκανα μια προσπάθεια να φλασάρω νέο bios με σκοπό να αλλάζα cpu(έχει celeron Μ και θα έβαζα έναν Pentium M750). Κατεύασα το πρόγραμμα της fujitsu Siemens που κάνει το φλασάρισμα μέσα απο τα windows, έκανα οτι έλεγε και στο τέλος μου έβγαλε error και είπε να προσπαθήσω πάλι. Μέτα απο καμιά 10αρια αποτυχιμένες προσπάθειες και άφου έβγαζε πάντα error αποφάσισα να κάνω restart άλλα τπτ γυρίζουν μόνο οι ανεμηστήρες και τπτ άλλο. Δεν έχω ίδεα απο laptops και δεν ξέρω τι να κάνω, όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.
redbighunter Σεπτέμβριος 27, 2008 #2 Σεπτέμβριος 27, 2008 οτι δοκιμασες ηταν με τον celeron Μ ή με τον Pentium M750?
SkaL- Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 27, 2008 Με τον celeron M, (redbighunter άσχετο με το laptop με την asus ολα οκ). Δεν προλαβα να το ξεβιδώσω καν...για να βάλω τον pentium. Καμιά ιδέα κανείς ?
_Chris_ Σεπτέμβριος 28, 2008 #4 Σεπτέμβριος 28, 2008 Δοκιμασε να κανεις αυτα που ειχαν πει και σε μενα οταν επαθα αντιστοιχο προβλημα. Δεν ξερω βεβαια αν καποια απο αυτα ειναι ευκολο να γινουν σε laptop αλλα δοκιμασε οτι μπορεις:http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54702&highlight=asus+update+failure
intelakis Σεπτέμβριος 29, 2008 #5 Σεπτέμβριος 29, 2008 Το καλήτερο νομίζω που μπορεις να κανεις ετσι οπως εγιναν τα πραγματα ειναι να το πας για service στην επισημη αντιπροσωπια, και αμα σου πουνε τιποτα μπαρμ******λα , αστους και βρες κανενα πορωμένο ατομο με τα πισι να στο φτιαξει ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.