r0y4ax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2008 Λοιπόν.. ποτέ δεν το χώνεψα αυτό το block αλλά αφού δεν είχα κάποια προβλήματα εδώ και 1 μήνα με την ψύξη θεώρησα ότι απλά έπρεπε να κινούμε πολύ προσεκτικά,, έτσι έπραξα και την 2 φορά που χρειάστηκα να προσθέσω την κάρτα γραφικών στο κύκλωμα μόνο που αυτήν την φορά κάτι δεν πήγε καλά και είχα την χειρότερη διαρροή που θα μπορούσα να έχω…. Δηλαδή έσταζε τόσο λίγο που δεν φάνηκε μετά από 10ώρες χρίση. Έτσι αφού άφησα το PC κλειστώ για μια νύχτα και την επόμενη μέρα βλέπω ότι ΔΕΝ ξεκινάει… εμένα όμως το μυαλό μου ΔΕΝ πήγε εκεί και επέμενα να πατάω το κουμπί εκκίνησης και αυτό κρατούσε 1-5sec και έκλεινε.. το αποτέλεσμα αφού άρχιζα να ψάχνω να δώ τι είναι παρατήρησα ότι είχα γεμίσει νερό το pci slot και η μπαταρία………….. Η ζημία έγινε νομίζω κατά 99% από το στραβά κομμένο λάστιχο… Έβγαλα τα πάντα από πάνω και άρχιζα να τα στεγνώνω, άφησα και την μπαταρία εκτός 2 μέρες. Στέγνωσα την υποδοχή της κάρτας γραφικών-μπαταρία. Το μηχάνημα ενώ ξεκινάει, ανοίγει κανονικά, ανάβουν τα λαμπάκια του μετά από 5-6sec(Με αρκετή καθυστέρηση αφού πριν άνοιγαν σε 2-3sec) ότι δηλαδή πάει ρεύμα κανονικά παντού αλλά Δεν έχω εικόνα, δεν πάει στο BIOS. Το LCD δείχνει πρόβλημα στην μνήμη αλλά δεν έχω νέες μνήμες να δω αν έχουν πρόβλημα Βέβαια μετά από 1-2min το LCD σβήνει τελείως και δεν δείχνει ούτε την ώρα όπως παλιά. Έβαλα άλλη κάρτα σε άλλο slot που έχω αλλά δεν παίζει. Την πρώτη κάρτα που είχα με Waterblock είναι εντάξει την δοκίμασα σε άλλο PC (ευτυχώς δεν έχασα+400Ε και την κάρτα) Ακολούθησα τις οδηγίες τις ASUS για να επαναφέρω το κρασαρισμένο BIOS αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω ? Είχα φρέσκο απιονισμένο νερό. Τώρα…. Τι κάνω? Και πώς μπορώ να δώ τι έχει πάει για τον άλλο κόσμο ? Θα μπορέσω να την περάσω για RMA? Σε πόσο καιρό σου κάνουν RMΑ στο PLAISIO ? Help θα αυτοκτονήσω… Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Αν και δεν δικαιούσαι rma, καθώς είναι δικό σου το φταίξιμο, θα έλεγα πως αν δεν φαίνεται τίποτα από την διαρροή, στο Πλαίσιο δεν θα σου φέρουν αντιστάσεις, και φυσικά δεν πρέπει να πεις τίποτα για νερά και τα σχετικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Το block φαίνεται χρησιμοποιημένο γιατί έχει περάσει νερό από μέσα.. δηλαδή έχει ένα χρωματάκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Για την μητρική λέω εγώ...Το block από που χάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Η μητρική έχει ένα ενσωματωμένο σχεδόν block πάνω στοchipset.To block το διόρθωσα και δεν στάζει αφού εδώ και 3 μέρες δεν έχω πρόβλημα… Εννοείτε στην μητρική δεν φαίνεται τίποτα.. εκτός άμα έχουν ιδικά μηχανήματα που να ελέγχουν τιν υγρασία ή και εγώ δεν ξέρω πώς μπορούν να δουν κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 27, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 A τώρα κατάλαβα...:clap:Από που έχανε? Ήταν πρόβλημα του block? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 όχι του blοck, γράφω ότι είχα στραβά κομμένο το λάστιχο το οποίο μόλις διόρθωσα σταμάτησε και το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 27, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Αν και δεν είναι σωστό, θα έλεγα ότι στην θέση σου θα την πήγαινα πίσω και θα έλεγα ότι μια ωραία πρωία, έπαψε να λειτουργεί... Αφού το block το έχει, δεν θα φέρουν αντιστάσεις για αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 και το RMA σε πόσο καιρό γίνεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Σεπτέμβριος 27, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Πολυ γρηγορα(αν πας σημερα το αργοτερο την Τριτη θα εχει κλεισει το θεμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 27, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 To Πλαίσιο είναι γρήγορο...θα έλεγα κάνα 2 μέρες...Αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...Και μήνα να έκαναν, αν στην αλλάξουν, να λες και ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Σεπτέμβριος 27, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα το 2003... Σε 2 μέρες είχα καινούργια μητρική. Μην κολλας. Την καθαρίζεις καλά καλά και πας και λες ξαφνικα δεν έκανε boot... Και όλα καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα το 2003...Σε 2 μέρες είχα καινούργια μητρική. Μην κολλας. Την καθαρίζεις καλά καλά και πας και λες ξαφνικα δεν έκανε boot... Και όλα καλά.... :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 27, 2008 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 και το RMA σε πόσο καιρό γίνεται ?Αν είναι καμένη την ίδια ημέρα, έτσι έχει τύχει σε μένα !! δυο ώρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 και αν διαβάζει Thelab ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 27, 2008 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Αν διαβάζει thelab της έβαψες...θα τα μαρτυρίσει όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Μπα.. δεν τον έκοψα για τέτοιο.. αφού την πήγα με το κουτί και με ρωτούσε ποια είναι… Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 27, 2008 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Σε ποιο μαγαζί την πήγες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 Όταν με το καλό γίνει το RMA θα ποστάρω εδώ πού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 28, 2008 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Βασικά το rma του πλαισίου δέν είναι πλέον όπως το ξέραμε απ' ότι έχει πάρει το αυτί μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.