Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ

JIMPRO

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θα ηθελα αν γινεται να μου προτεινεται καποιεσ καρτεσ που να αξιζουν για καποιο νεο gamer kai na μην ξεπερνουν τα 150 ευρω

αν γινεται να ειναι 256bit 512mb

θα ηθελα και καποιο site το οποιο να μπορει να συγκρινει καρτες γραφικων

Καλυτερα την 4850...η 4850 για να καταλαβεις,σε μετρα νβιντια κοντραρει σε πολλες περιπτωσεις 9800GTX

Στα λεφτά που θες δεν έχεις άλλη επιλογή. 4850 μονόδρομος. Μη σε ενθουσιάζουν νούμερα όπως πχ 1GB ram γιατί δεν αντιπροσωπεύουν τις επιδόσεις.

επειδη ετοιμαζω ενα νεο συστημα με Q6600( κατα πασα πιθανοτητα )και μητρικη την asus P5N32-E SLI (την εχω αγορασει ηδη) τι καρτα προτεινεται να παρω? γυρω στα 150-170Ε καινουργια ή και μεταχειρισμενη δεν εχω προβλημα...

κατι ασχετο:OT: η 4870 αξιζει? τωρα εχω 9800gtx και σκεφτομαι αργοτερα να παω αλλου? θα δω καμια διαφορα?

τι 8800 ομως?gts ή gt?

σε αυτο ας απαντησει καποιος nvidiakias, εγω ειμαι στην αντιπαλη πλευρα..

κατα την γνωμη μου 4870>9800gtx

Αυτα.

σε αυτο ας απαντησει καποιος nvidiakias, εγω ειμαι στην αντιπαλη πλευρα..

κατα την γνωμη μου 4870>9800gtx

Αυτα.

Εννοειται 4870 εγω ειμαι στην μεση για τις δυο εταιρειες

Όντως η 4850 για τα λεφτά της είναι πολύ καλή και αργότερα παίρνεις άλλη μια και είσαι άρχοντας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.