BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2008 Μερικοι Benchαρουμε και τα παιρνουμε στα χερια , αλλοι ειμαστε καφροι , αλλοι κανουμε φορματ καθε βδομαδαοπως και ναχει το φορματ ειναι πανακειαμε αφορμη αυτο , και μιας και ολοι μας εχουμε 3-4 δισκους και απλετο χωρο η ερωτηση ειναι η εξηςμπορω να εχω σε καποιο δισκο μου ενα αντιγραφο απο ενα εγκατεστημενο συστημα με τα παντα μεσα και απλα να κανω ενα τσικ και να τα περασω ολα σε εναν φορμαρισμενο δισκο και να μπουταρει κανονικα χωρις τπτ?δλδας πουμε κρασαρει το μηχανημα για Bench οκ?γινεται να εχω σε ενα αλλο μηχανημα ΟΛΑ τα data και τα xp και τα benc Progs και με μια διαδικασια να τα ξαναπερασω ολα στον δισκο απο πανω και ναμαι οκ?παλια τοχα κανει με το norton ghost και οκ 1-2 φορες δουλεψεμια αλλη φορα δουλεψε και μου ζητουσε να ξαναβαλω ολα τα Licence για ολα τα προγραμματαμια αλλη φορα δεν δουλεψε καθολουσε περιπτωση που ΔΕΝ γινεται το παραπανω μηπως γινεται να γλιτωνουμε την ολη διαδικασια του φορμαρισμα-αντιγραφη αρχειων-εγκατασταση , εστω βρε αδερφε να εχω απλα τα xp μου και ας τα ξαναβαλω τα προγραμματα με το χερι...για να ακουσω ιδεες
whitesnake Σεπτέμβριος 25, 2008 #2 Σεπτέμβριος 25, 2008 Κάνεις φορμάτ, περνάς ό,τι χρειάζεσαι από drivers, προγράμματα κλπ και μετά παίρνεις ένα image με Acronis True Image. Το κρατάς και όποτε θες το επαναφέρεις. Μπορεί να το επαναφέρει και από εξωτερικό δίσκο.
mortisboy Σεπτέμβριος 26, 2008 #3 Σεπτέμβριος 26, 2008 ...η λυση αγορινα ειναι το Acronis True Image Enterpise Server απλα οπως φανταζεσαι παντα υπαρχει ο περιορισμος του chipset+controller δηλ δεν μπορεις αμα το εχεις στησει σε Intel να το ριξεις μετα σε nforce, via κτλ.Στα intel παντως με ich8,9,10 παιζει μια χαρα!! Απλα αν θες το απολυτο παντα το καλυτερο ειναι μια καθαρη εγkατασταση στο συγκεκριμενο hardware!!
BeetleJuice Σεπτέμβριος 26, 2008 Author #4 Σεπτέμβριος 26, 2008 ...η λυση αγορινα ειναι το Acronis True Image Enterpise Server απλα οπως φανταζεσαι παντα υπαρχει ο περιορισμος του chipset+controller δηλ δεν μπορεις αμα το εχεις στησει σε Intel να το ριξεις μετα σε nforce, via κτλ.Στα intel παντως με ich8,9,10 παιζει μια χαρα!! Απλα αν θες το απολυτο παντα το καλυτερο ειναι μια καθαρη εγkατασταση στο συγκεκριμενο hardware!!κορμαρα που χαθηκες εσυ ε? ε?thnx παντως , θα το κανωεννοειται οτι περιμενω να μην δουλευει σε μερικα συστηματα οπως προανεφερεςγια το ιδιο συστημα λογικα θα ειμαι οκ ομως ε?
PetrosD Σεπτέμβριος 26, 2008 #5 Σεπτέμβριος 26, 2008 [#100].Το Acronis True Image το έχω δοκιμάσει και εγώ κει είναι κατάλληλο για τη δουλειά που το χρειάζεσαι. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
dpolal Σεπτέμβριος 26, 2008 #6 Σεπτέμβριος 26, 2008 10+ χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το Norton Ghost χωρίς πρόβλημα...Έχω μια επιφύλαξη κατά πόσο είναι συμβατό με τους τελευταίους raid controllers αλλά έχω σχετικά παλιά έκδοση.
Mainframe Σεπτέμβριος 26, 2008 #8 Σεπτέμβριος 26, 2008 Ναι με το acronis θα είσαι οκ. Έκτος αυτού μπορείς να το κάνεις και με dvds:rolleyes:
voudas Σεπτέμβριος 26, 2008 #9 Σεπτέμβριος 26, 2008 το acronis έχει και το universal restore για να βάζεις οποιοδήποτε backup σε οτιδήποτε σύστημα... been there... done that...
neuromancer Σεπτέμβριος 26, 2008 #10 Σεπτέμβριος 26, 2008 Δηλαδή Voudaκο μου μπακαπιάζω το Intel 975X based σύστημά μου και το μεταφέρω άμπρα-κατάμπρα στο P45 που σχεδιάζω (αμφότερα με ICHxR) και voila... θα παίζουν όλα (ή σχεδόν όλα).Πού ήσασταν όταν ρώτησα προχτές παρόμοιο θέμα....
BeetleJuice Σεπτέμβριος 26, 2008 Author #12 Σεπτέμβριος 26, 2008 ω ναι...αυτοματα γινεται αυτο ή μεσω ρυθμισης - προγραμματισμου
poly Σεπτέμβριος 27, 2008 #13 Σεπτέμβριος 27, 2008 Ε θελει και λιγο χερακι... να του δωσεις τους drivers ας πουμε...
neuromancer Σεπτέμβριος 27, 2008 #14 Σεπτέμβριος 27, 2008 Να του δώσω τους drivers, no problemo, αλλά μήπως πριν το backup πρέπει να βγάλω τους παλιούς drivers? 'Η μήπως θα τους βγάλει το Acronis? Ή μήπως δεν πειράζει?Πώς το έχετε κάνει εσείς και δούλεψε?
GMX Σεπτέμβριος 27, 2008 #15 Σεπτέμβριος 27, 2008 Υπάρχει ένα μηχάνημα που αντιγράφει δίσκους και κάνει ακριβώς τη δουλειά που θες. Μέσα σε 1 λεπτό έχει αντιγράψει τον ένα δίσκο στον άλλο. Κοστίζει $5,985.00 .http://www.ics-iq.com/index.cfm/action/product.show/id_product/a83953fd-6000-4b2b-a381-b917c430ee96/id_category/8c53de87-f79f-419b-8f6a-9d889d5b97c46-7 τέτοια μηχανήματα έχει η γραμμή παραγωγής του Πλαισίου.Αν το ghost σου παρουσιάζει προβλήματα μπορείς πριν τραβήξεις το image να κλειδώσεις τα windows και ότι προγράμματα περιέχουν αυτά με το System Preparation Tool. Τα XP δεν το έχουν ενσωματωμένο ενώ τα Vista το έχουν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.