NooDle Σεπτέμβριος 27, 2008 #41 Σεπτέμβριος 27, 2008 Εχω ναι ... και ειμαι καλα : P τεσπα . . . δωσε μαιλ να κανω add οχι δεν ειμαι γκει μπορεις να το δεις και στο προφιλ μου:clap:
Athens2004 Σεπτέμβριος 27, 2008 #46 Σεπτέμβριος 27, 2008 Δεν πάμε για κανα τάβλι λέω εγώ : P ( οχι ομως να σπάτε τα ποντικια & τα keyb στον τοιχο , και να εχουμε τυψεις ...
ea6gka Σεπτέμβριος 27, 2008 #47 Σεπτέμβριος 27, 2008 Δεν πάμε για κανα τάβλι λέω εγώ : P ( οχι ομως να σπάτε τα ποντικια & τα keyb στον τοιχο , και να εχουμε τυψεις ... oust666:lock:
Petrossortep Οκτώβριος 3, 2008 #48 Οκτώβριος 3, 2008 Κοινώς, μπορεί να ξεφύγει από τις κοινωνικές δομές, εφ'όσον αρνείται να τις κατανοήσει και πιστεύει ότι μπορει να αναγεννηθεί η κοινωνία του 1920 στην εποχή της τεχνολογίας του 2010, και να ζήσει όπως θα ζούσε και ο ομοϊδεάτης του το 1920, σε κάποια σπηλιά ή στο Άγιο Όρος, να πουλάει ανώνυμα φιλέτα γης.Μάθαμε να θεωρούμε ως πρόοδο κάθε αλλαγή στην ζωή μας, είτε είναι προς το συμφέρον μας είτε προς το συμφέρον των λίγων. Αλλαγή, μεταβολή, μεταρρύθμιση=πρόοδος.Μάθαμε να εισπράττουμε experience, όπως λένε οι γκουρού του μάρκετινγκ, (που είναι subjective) από ό,τι καταναλώνουμε, ενώ αυτοί που μας δίνουν το experience κερδίζουν σε money(που είναι objective) και σε financial independence. Δηδαδή εκπαιδευτήκαμε στο να απολαμβάνουμε το εικονικό για να απολαμβάνουν άλλοι το πραγματικό.Ανάγκη για να πάει κανείς στα βουνά σίγουρα δεν υπάρχει, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικός με ό,τι του σερβίρουν και καχύποπτος με το τι μπορεί να παίζει από πίσω.
hayabusa Οκτώβριος 16, 2008 Author #49 Οκτώβριος 16, 2008 ανακινώ το θέμα μιας και βρήκα κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον το οποίο δείχνει το μέγεθος του φακελώματος που συντελείται στο facebook και φυσικά το μέγεθος της ανθρώπινης βλακείας...Facebook hits 10 billion photos
perp Οκτώβριος 16, 2008 #50 Οκτώβριος 16, 2008 ^^^Επί 1,5 ώρα χτες, ειχα την κουβέντα του Facebook σε γνωστό καφέ της Γλυφάδας αλλά δεν λένε να το καταλάβουν...
giorikas Οκτώβριος 21, 2008 #51 Οκτώβριος 21, 2008 εγω παλι εξακολουθω να μην καταλαβαινω με ποιον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τροπο (που το διαφοροποιει φυσικα απο καθε αλλο ειδος καταγραφης) καθε facebookoειδες αποτελει σημαντικη απειλη για την προσωπικη ζωη και απορρητο του καθενος.
astrolabos Οκτώβριος 21, 2008 #52 Οκτώβριος 21, 2008 Με τον ίδιο τρόπο που θα μπει ένας χάκερ στο BIOS του υπολογιστή σου και θα δώσει παραπάνω ρεύμα στην οθόνη σου μέσω της κάρτας γραφικών με αποτέλεσμα να σου σκάσει στα μούτρα και να σε τυφλώσει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.