ea6gka Οκτώβριος 29, 2008 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Βουρτσακι βαψιματος και ειστε καλυμενοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 30, 2008 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Μαλακό πινέλο για τα fans είναι ότι πρέπει - ξεκολλάει και το πουρί. Επίσης όταν φυσάτε με πίεση τα fans να τα κρατάτε να μην γυρίσουν με 15Κ στροφές το λεπτό και τα πάρετε στο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 30, 2008 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Μαλακό πινέλο για τα fans είναι ότι πρέπει - ξεκολλάει και το πουρί. Επίσης όταν φυσάτε με πίεση τα fans να τα κρατάτε να μην γυρίσουν με 15Κ στροφές το λεπτό και τα πάρετε στο χέρι.Δεν νομίζω να καίγονται έτσι. Το πολύ πολύ σύμφωνα με τον κανόνα του Lenz να λειτουργήσουν σαν γεννήτριες.Τώρα αν σου έχει καεί προσωπικά κάποιος ανεμιστήρας με αυτόν τον τρόπο πάω πάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Οκτώβριος 30, 2008 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Δεν νομίζω να καίγονται έτσι. Το πολύ πολύ σύμφωνα με τον κανόνα του Lenz να λειτουργήσουν σαν γεννήτριες.Τώρα αν σου έχει καεί προσωπικά κάποιος ανεμιστήρας με αυτόν τον τρόπο πάω πάσο. Δεν καίγεται, αλλά ανάλογα και με το είδος των bearings που έχει, μπορεί εύκολα να αποκτήσει θόρυβο μετά το "φύσημα". Το έχω πάθει στο παρελθόν και μπορώ να το επιβεβαιώσω. Εξάλλου, το να βάλεις το χεράκι όταν φυσάς είναι σχετικά εύκολο, δεν υπάρχει λόγος να τα κάνεις τουρμπίνες τα φουρφούρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Οκτώβριος 30, 2008 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Δεν καίγεται, αλλά ανάλογα και με το είδος των bearings που έχει, μπορεί εύκολα να αποκτήσει θόρυβο μετά το "φύσημα". Το έχω πάθει στο παρελθόν και μπορώ να το επιβεβαιώσω. Εξάλλου, το να βάλεις το χεράκι όταν φυσάς είναι σχετικά εύκολο, δεν υπάρχει λόγος να τα κάνεις τουρμπίνες τα φουρφούρια... +1 έτσι ακριβώ είναι. Επίσης αν περιστραφεί με ανάποδη φορά απο ότι γυρνάει κανονικά αλλάζει η φορά της φθοράς και αυξάνονται μετά οι τριβές για κάποιο χρονικό διάστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Νοέμβριος 28, 2008 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 παιδιά πειράζει αν "πλυθεί" η μητρική με σπρέυ philips καθαριστικό επαφών??? το είχα κάνει σε μια η οποία δεν λειτουργούσε και είχε την άπειρη σκόνη, στρώμα που δεν φαινόταν ούτε μοντέλο μητρικής!!!! αλλά και πάλι δεν λειτούργησε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Νοέμβριος 28, 2008 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Φίλε Θανάση, δεν νομίζω να έφταιγε η σκόνη για το ότι δεν δούλευε η μητρικη... Απο κει και πέρα, blower και πάλι blower!...:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 28, 2008 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 εγω γιατι δεν βρηκα στο πρακτικερ το περιφημο "μπλουερ των 15€" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Νοέμβριος 29, 2008 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Because you blow?...:patsak:Από την άλλη λεο, μιλάς για praktiker Πάτρα, right? Μήπως δεν φέρνουν εκεί οι αντίχριστοι? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Νοέμβριος 29, 2008 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Θυμήθηκα τώρα ένα γνωστό που με φώναξε να δω τον υπολογιστή του γιατί δε δούλευε αφού τον καθάρισε...Τον έπλυνε στη βρύση με νερό και σαπούνι και το θεώρησε παράλογο να χαλάσει αφού δε τον είχε στην πρίζα όσο τον έπλενε... Και όμως συμβαίνουν.....:nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Νοέμβριος 29, 2008 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 ξέρω ότι δεν έφταιγε η σκόνη!!! το καθάρισα όμως για να δω τι παίζει, και πρέπει να είχε πάρει υγρασία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.