giorgos_gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2008 Έχω την Zalman 9700 NT for Intel και έχει μαζέψει πολύ σκόνη μέσα, όπως και όλος ο υπολογιστής γενικά ..Πως μπορώ να κάνω καθαρισμό χωρίς να γίνει καμιά ζημιά;;;;:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Σεπτέμβριος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Θα την βγάλεις έξω από το κουτί, μπαλκόνι, και βουρ με ένα blower (βρίσκεις στο praktiker με 15euro) ή αν δεν έχεις, με ένα σεσουάρ ή ηλεκτρική σκούπα. Μιας και θα την βγάλεις την ψήκτρα, θα αλλάξεις και την πάστα της που μπορεί να έχει ξεραθεί. Μπορείς να την καθαρίσεις και μέσα στο κουτί, αν και δεν στο προτείνω λόγω του στατικού ηλεκτρισμού που δημιουργείται μερικές φορές (ειδικά τώρα που είναι και βροχερός ο καιρός)...μην τεμπελιάζεις λοιπόν, κάνε σωστή δουλειά και θα δεις και να πέφτουν οι θερμοκρασίες 3-4 βαθμούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Σεπτέμβριος 25, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Αν θες και λεπτοδουλειά, ανάμεσα σε φινς και περίεργες πτυχώσεις, πάρε ένα τέτοιο. Εγώ έτσι καθάριζα παλιά την στοκ ψύκτρα στο πισί μου και γινότανε τζι-τζι!(Αν δεν βάλεις blower) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 25, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Επίσης μπορείς να πας σε βενζινάδικο (όχι για πλύσιμο ). Το κανε ένας φίλος μου και το πισι του γυάλιζε (το είδα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Σεπτέμβριος 25, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Ξεβίδωσε τον ανεμηστίρι και πλύνε την με νερό στην ντουζίερα που έχει και λιγο πίεση...Αυτό έκανα στην δική μου και είναι τώρα σαν καινούργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_gr Σεπτέμβριος 25, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Την ψήκτρα δεν θέλω να την βγάλω μιας και δεν γνωρίζω και κάνω καμιά ζημιά..Έχω ένα Σπρευ Καθαρισμού της Durable αλλά και αυτό δεν διώχνει όλη την σκόνη η οποία κολλάει με τον καιρό πάνω στα διάφορα μέρη του υπολογιστή και ιδιαίτερα στους ανεμιστήρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Σεπτέμβριος 25, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Το δικό μου πάντως ξεκολλάει και κολλημένες-γερά σκόνες επειδή έχει αρκετή πίεση. Εντάξει τώρα εξαρτάται και από την κάθε κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Σεπτέμβριος 25, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Ε σκονη θα χει η ψυχτρα..τωρα αν εχει και αλλα π.χ. μυξουλες, πατατακια, πιτσουλες, σουβλακια και αλλον ειδων πραματα τοτε δεν εχεις πισι, μπ.... εχεις οποτε πανε βαλτο ολοκληρο στο πληντυριο πιατων και θα γυαλιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Σεπτέμβριος 25, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Σωστοοος! (Αλλά υπάρχει η 'λίγη σκόνη'' που ένα φου κάνεις έφυγε, υπάρχει η ''μέτρια σκόνη' που φεύγει με αέρα πεπιεσμένο και υπάρχει και η "heavy duty-παχύστρωμη σκόνη" που είναι ωσάν ρετσίνα και κολλάει που φεύγει με βαριά μέσα και ΠΟΛΥ υπομονή ) Εξαρτάται από τον χώρο, τον χρόνο και τι κάνει ο καθένας μας για να "περιποηθεί" το πισί του. Τώρα αν έχει τίποτα φαγητά απάνω καλύτερα πέτα την λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_gr Σεπτέμβριος 25, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Το δικό μου πάντως ξεκολλάει και κολλημένες-γερά σκόνες επειδή έχει αρκετή πίεση. Εντάξει τώρα εξαρτάται και από την κάθε κατάσταση. Θέλει συχνό καθάρισμα, διαφορετικά δεν γίνεται...Αν βάλεις φώς δυνατό και δείς, γίνεται Ο χαμός μέσα παρόλο το ότι το κουτί της Thermaltake που έχω, είναι αρκετά καλά κλειστό...Και άντε την ψήκτρα την πλένεις...Τα άλλα πως καθαρίζονται (motherboard, κάρτα γραφικών κλπ);;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 25, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 1st choice: blower2nd choice: little gun3nd choice: swiffer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Σεπτέμβριος 25, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 1st choice: blower2nd choice: little gun 3nd choice: swiffer little gun ??, i don't know what that is. Aλλά και το σπρέυ αέρα του Πλαισίου μια ΧΑΡΑ το κάνει (εγώ καθάρισα ΕΝΤΕΛΩΣ μια στοκ ψύκτρα socket 475 σε πισί-midi που είχε να ανοιχτεί δυο χρόνια (όχι δεν είναι το δικό μου ) για να μην λέμε ΜΟΝΟ τα κακά των εκάστοτε shops αλλά μπορεί και το blower βέβαια να κάνει κάτι. Swiffer...είναι στεγνό αυτό για θυμησέ μου (όχι δεν καθαρίζω εγώ το σπίτι χεχε)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 25, 2008 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 little gun το ξαδερφακι του mini gun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 25, 2008 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 25, 2008 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Πρέπει να είναι τόσο εξελιγμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 25, 2008 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Το πιστολάκι δεν έχει τόση πίεση. Δεν νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Σεπτέμβριος 25, 2008 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Αγοράστε ένα blower παίδες, θα πληρώσετε 15euro και θα το έχετε μια ζωή. Το να πληρώνετε 6-7 euro για αέρα κοπανιστό σε spray είναι μαζοχισμός imo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Σεπτέμβριος 26, 2008 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2008 Το πιστολάκι δεν έχει τόση πίεση. Δεν νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά... Agree... Το να πληρώνετε 6-7 euro για αέρα κοπανιστό σε spray είναι μαζοχισμός Maybe, we are mazohes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 29, 2008 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Το πιστολάκι δεν έχει τόση πίεση. Δεν νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά...Eξαρταται... Αυτο π εχω εγω σπιτι μια χαρα κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Οκτώβριος 29, 2008 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 http://www.tools-shop.gr/products.php?catid=8 και θα το χετε μια ζωη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.