Passenger57 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2008 Πρέπει να μετρέψω την έξοδο dvi -d μιας ΑΤΙ 3450 που έχω σε RGB για να κουμπώσει σε ένα μόνιτορ υπολογιστή LG 1919s που έχει μόνο είσοδο rgb αναλογική ( φαντάζομαι ). Υπάρχει τέτοιος αντάπτορας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Σεπτέμβριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 'Οχι. Το DVD-D μεταφέρει μόνο ψηφιακό σήμα. Χρειάζεσαι ειδική συσκευή DAC (Digital to Analog Converter). Θα γινόταν απλά με αντάπτορα αν η κάρτα είχε έξοδο DVI-I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 εισαι σιγουρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Όπα ρε παιδιά, η οθόνη δεν έχει το κλασικό dsub βύσμα? Το γνωστό μπλε που μοιάζει με σειριακή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 To DVI-D πώς προέκυψε? Η HD3450 έχει DVI-I και VGA. Για την DVI-I μάλιστα αρκετές εταιρίες δίνουν και τον μετατροπέα DVI-I --> VGA στη συσκευασία.Για ξανατσέκαρε τα specs της κάρτας σου...εισαι σιγουρος?DVI-D μόνο ψηφιακό...δεν παίζει μετατροπέας...Λείπουν 4 pins που μεταφέρουν το αναλογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 θα ελεγα οτι ο φιλος απο πανω δεν ξερει τη διαφορα των dvi Και απλα ψαχνει τροπο απο το dvi να βαλει RGB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 ολοι απαντησανε σωστα, απλα εχει κανει λαθος ο φιλος στην αρχη. Χωρις να εχω δει την καρτα σου, ειναι συγχρονη και αποκλειεται να μην εχει dvi-i , οποτε με εναν απλο ανταπτορα που 90% ειναι στη συσκευασια κανεις τη δουλεια που θες... Δεν εχω δει dvi-d σε καρτα την τελευταια 5ετια ποσο μαλλον και σε προσφατη οπως η 3450. Για την ακριβεια δε θυμαμαι και αν εχω δει καν ποτε στη ζωη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 υπαρχουν καρτες dvi-i........πρεπει να αλλαξει την καρτα γραφικων....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.