Charmed Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2008 παιδια εχτες παταω να κανει restart το pc και μετα το restart δεν ανοιγε δεν εκανε τον θορυβο εκεινο το τουτ οταν ανοιγει το Pc και ουτε εβλεπα τιποτα στην οθονη ανοιξα το πι σι ολα εβλεπα δουλευαν κανονικα ουτε εκανε κανεναν ιδιαιτερο θορυβο λετε να φταινε τα sp3 που εβαλα απο τις αναβαθμησεις τον windows? τι μπορει να φταει?
Aligator21 Σεπτέμβριος 25, 2008 #2 Σεπτέμβριος 25, 2008 H κάρτα γραφικών σου; Δουλεύει; Έχεις κάποια άλλη να δοκιμάσεις;Δηλαδή το μόνο που άλλαξες είναι η εγκατάσταση του SP3?Πάντως αυτό δεν φταίει σίγουρα.
darien Σεπτέμβριος 25, 2008 #3 Σεπτέμβριος 25, 2008 Λογικά η κάρτα γραφικών φταίει. Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις
auber002b Σεπτέμβριος 25, 2008 #4 Σεπτέμβριος 25, 2008 τελικά?βρήκες τι φταίει ? το "τουτ" που λες είναι ένα και συνεχόμενο ή πολλά και διακεκομμένα ?
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 26, 2008 #5 Σεπτέμβριος 26, 2008 Αν δεν κανει τουτ σε αφησε η μητρικη αλλα πολυ παραξενο ετσι ξαφνικα
Charmed Σεπτέμβριος 26, 2008 Author #6 Σεπτέμβριος 26, 2008 παιδια καταρχας thanks για το ενδιαφερον μετα απο ένα ρεσταρτ δεν ανοιγε καθολου και ουτε ΕΚΑΝΕ εκει το ΤΟΥΤ που κανει στην αρχη οταν ανοιγουν τα γινντοσ πηγα σε ενα ειδικο μου ειπε να κοιταξω το τροφοδοτικο και τις μνημες ραμ θα το κανω και θα σας απαντησω γραφω απο νετ και ισως αργησο να απαντησω!
kingrim Σεπτέμβριος 27, 2008 #7 Σεπτέμβριος 27, 2008 μνημες δεν νομιζω θα εκανε συνεχομενα τουτ στο self test της μητρικηςαν δουλευουν μονο οι ανεμιστηρες και δεν ξεκινανε οι δισκοι θα ελεγα cpu ή τροφοδοτικοπες μας το αποτελεσμα να ξερουμε
Charmed Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #8 Σεπτέμβριος 27, 2008 τιποτα παιδια την δευτερα θα τον παω στον ειδικο! και θα δουμε! κριμα παντως
Charmed Οκτώβριος 2, 2008 Author #9 Οκτώβριος 2, 2008 παιδια μολις μου ειπε οτι μαλλον εχει προβλημα η μητρικη αλλα μπορει να καικε και ο επεξεργαστης δεν εχει αλλον σοκετ 775 να τεσταρι περιμενω απο εβδομαδα να μου πει εχω τρελαθει ποια με αυτο το κολο πισι χιλιες φορες να παρω ενα καινουργιο να τελιωνω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.