MpisKi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2008 Καλησπερα απο εμενα....ηθελα να κανο μια ερωτηση...εχω συνδεση εωσ 24Mbps...το ξερω οτι δεν τα "πιανει" αλλα θελω να δω τιν ταχυτυτα που πιανει...μπορειτε να μου προτεινετε τροπους π να δω την ταχητητα...κανενα προγραμμα ι κατι τετοιο....Ευχαριστω
dellman Σεπτέμβριος 24, 2008 #3 Σεπτέμβριος 24, 2008 Mπαίνεις στο ftp.ntua.gr και κατεβάζεις ένα μεγάλο αρχείο η μέση ταχύτητα σου είναι αυτό που ζητάς
MpisKi Σεπτέμβριος 24, 2008 Author #5 Σεπτέμβριος 24, 2008 Στο speedtest.com που μπικα μ εβγαλε να διαλεξο "πυραμιδα" διαλεξα αθηνα...αλλα ειμαι απο θεσσαλονικη...παιζει ρολο...και εχει σχεσι ι εταιρια που σου παρεχει το internet ?
andreas7 Σεπτέμβριος 24, 2008 #6 Σεπτέμβριος 24, 2008 Το speedtest.net δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο.Έμενα οτι νάνε μου βγάζει.Δοκίμασε το ftp που σου είπε ο φίλος πιο πάνω η αν έχεις rapidshare (premium όμως), θα πας σίγουρα στο τέρμα τη γραμμή σου.Το speedtest πόσο σου έβγαλε? και πόσο συγχρονίζεις στο modem?
Aligator21 Σεπτέμβριος 25, 2008 #7 Σεπτέμβριος 25, 2008 Για να δεις το πόσο "πραγματικά" μπορείς να πιάσεις θα πρέπει να κατεβάσεις ένα αρχείο από έναν γρήγορο server με κάποιον download manager.Διαφορετικά από κάποιον Browser δεν πρόκειται ποτέ σου να πιάσεις καλές ταχύτητες.Υ.Γ. ο dellman σου πρότεινε το ftp.ntua.gr, μπες στο http://ftp.ntua.gr και κατέβασε ένα μεγάλο αρχείο με κάποιον download manager
intelakis Σεπτέμβριος 30, 2008 #8 Σεπτέμβριος 30, 2008 Αλλα να ξερεις οτι οι ταχύτητες που θα πιανεις απο μερα σε μερα θα ποικίλουν .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.