stelios Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2011 Χέρετεεε.. :musik002:Το πισι δεν είναι για μένα, είναι για φίλο και θα αγοραστεί από Κύπρο. Έχω κάνει και μια δική μου σύνθεση αλλά είπα να πάρω και μια 2η γνώμη. Θα αγοραστούν parts από 2 καταστήματα (περισσότερη ποικιλία :japan002: ) και μιας και πρόκειτε για άμεση αγορά πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα.www.singular-cy.comwww.eshopcy.com.cyΓια οθόνη θα χρησιμοποιηθεί μια μεγάλη TV άρα θέλουμε HDMI.Υπάρχει ήδη ένας vertex 2 για ssd και έχουμε ήδη ψήκτρα (Thor's Hammer)Στο budget συμπεριλαμβάνετε πληκτρολόγιο-ποντίκι.Το πισι προορίζεται κυρίως για παιχνίδια internet κλπ αλλά θα γίνει και ένα ελαφρύ OC πριν να παραδωθεί.. :hut022:!!Parts μόνο από τα 2 site πιο πάνω και άμεσα διαθέσιμα!!Thankss :smile027: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 Αν θες να γλυτωσεις $$ βαλλε μια ΑΤi 6950 που πιθανον ξεκλειδωνει σε 6970. Σε κατι τετοιο να κινηθεις. Βρες κουτι..και keb/mouse. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Περνεις 2600Κ δοκιμαζεις MAX Multi..και αν ειναι καλος..σου στελνω τον δικο μου που παει μεχρι 5300:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Αύγουστος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 Αυτό είναι ένα από τα πιο φθηνά καταστήματα εδώ. :sauer018:Γιαυτό έχω σταματήσει να παίρνω ότιδηποτε ηλεκτρονικό από Κύπρο!Τεσπααα..Κάτι τέτοιο είχα και εγώ στο μυαλό μου. PSU CPU Mobo έχουμε βάλει τα ίδια (έχεις καλό γούστο τελικά :sauer010: ) Μάλλον θα πάμε για 6950 όμως. Μήπως ξέρουμε τι μάρκα να κυνηγήσουμε για περισσότερες πιθανότητες ξεκλειδώματος? Υ.Γ. Δεκτή η τράμπα :smile009: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 Κυνηγα της Reference.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.