Jump to content

Προβλημα στην υποδοχη ρευματος λαπτοπ

ΑΧΙΛΕΑΣ

Recommended Posts

Καλημέρα. Εχω έναν compaq nx 9105 hp ο οποίος μ 'εχει βγάλει παλικάρι 4 χρονια τώρα. Το μονο προβλημα ειναι τον τελευταιο χρονο που όσο ειναι στο ρευμα και φορτιζει η μπαταρία ειναι ολα καλα. Ξαφνικα χωρις να το κουνήσω κόβεται η τροφοδοσία ,παιρνει ρέυμα από την μπαταρία και μόλις τελειώσει κι αυτή σβήνει.Πολλές φορές δεν το καταλαβαίνω ότι περνάει απ την μπαταρία στο ρεύμα (με καμια ταινία ή παιχνίδι) με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να το κουνήσω λίγο το φις για να ξαναπαρει απο το τροφοδοτικό και να σβήνει απότομα. Προφανώς έχει πρόβλημα η κολλημενη υποδοχή στην πλακέτα. Επειδή δεν θεωρω οτι ειναι τόσο εξειδικευμένο το προβλημα για να σκασω μια 200αρα στη hp . Μηπως μπορείτε να μου συστησετε μια πιο φτηνη λυση? (το να το ανοιξω εγω το προσπαθησα αλλα σε μια στιγμή κολωσα γιατι έφτασα σε σημείο που δεν... το χα). Ευχαριστώ για την υπομονή σας

Το ίδιο πρόβλημα είχα με το Toshiba μου. Κι' εγώ είχα κολλήσει στο άνοιγμα, αλλά έψαξα και βρήκα οδηγό disassemble για το μοντέλο μου.

Το πρόβλημα σε εμένα ήταν η κόλληση του φις. Τον ξεκόλλησα, τον ξανακόλλησα και πλέον δουλεύει τέλεια :D

Λοιπόν, πας στο http://h20181.www2.hp.com/plmcontent/NACSC/SML/ , επιλέγεις το μοντέλο σου και στο τελευταίο κουτάκι κλικ στο "FRU Remove/Replace".

Θα βρείς αναλυτικά video για να το λύσεις εντελώς και να το δέσεις πάλι στην αρχική του κατάσταση.

Αν το πρόβλημα είναι απλό όπως μια κόλληση το φτιάχνεις εύκολα αλλιώς μπορείς να ψάξεις στο ebay για το ανταλλακτικό που θες και να το αλλάξεις μόνος σου.

Πάντως προσπάθησε να το φτιάξεις μόνος σου γιατί η hp πουλάει τρέλα όσον αφορά τα ανταλλακτικά.

Ελπίζω να βοήθησα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.