Cguevara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2008 Την Δευτερα επιτέλους μου ήρθε το Asus eee 900.και θέλω να ρωτήσω το εξής επειδή είναι λίγο αργό με το χρ λέτε να βάλω Linux?και πιο πρέπει να κατεβάσω για να το βάλω και να μην βαρύνει? υπάρχει κάνα site που έχει το Linux που βάζουν σε αυτό?Edit : Sorry.
Jerry007 Σεπτέμβριος 23, 2008 #2 Σεπτέμβριος 23, 2008 Απο ότι ξέρω είναι κανόνας να μην αναφερόμαστε σε πειρατικό λογισμικό στο labΟι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο καθώς και θεμάτων που σχετίζονται με προσκλήσεις σε torrent sites. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις υπηρεσίες του TheLab.gr και τα μέλη του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ρατσιστικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία.
Cguevara Σεπτέμβριος 23, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 23, 2008 Κσερη να κανει κανεις Bootable Flash?Έκανα Flash με Ουμπούντου λειτουργικό ένα "φλασηκι" από www.ubuntueee.comγια να το περάσω στο eee αλλα όταν βάζο το flash για να "βοοταρο" απλά δεν φορτώνει το flash και μπαίνει στα windows
SirDiman Σεπτέμβριος 23, 2008 #4 Σεπτέμβριος 23, 2008 Απο ότι ξέρω είναι κανόνας να μην αναφερόμαστε σε πειρατικό λογισμικό στο lab Για lunix λέει Δες εδω http://www.ubuntu-eee.com/
KoMM Σεπτέμβριος 23, 2008 #5 Σεπτέμβριος 23, 2008 Κσερη να κανει κανεις Bootable Flash?http://www.thelab.gr/showthread.php?t=47115&highlight=boot+flash
Jerry007 Σεπτέμβριος 23, 2008 #6 Σεπτέμβριος 23, 2008 Νόμιζα οτι έλεγε για xp :sorry: δεν την παλέυω με το λαπιτόπ
Cguevara Σεπτέμβριος 23, 2008 Author #7 Σεπτέμβριος 23, 2008 Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω Floppy Disk.
petroSEXtreme Σεπτέμβριος 23, 2008 #8 Σεπτέμβριος 23, 2008 1)Βγαλε την επαναφορα συστηματος 2)κλεισε την απομακρησμενη προσβαση. 3)κανε disable to prefetcher 4)απο τις ιδιοτητες του δισκου σου κανε disable και το caching Mετα απο αυτα το πιτσι θα πεταει......:hehe::hehe:
Cguevara Σεπτέμβριος 23, 2008 Author #9 Σεπτέμβριος 23, 2008 1)Βγαλε την επαναφορα συστηματος2)κλεισε την απομακρησμενη προσβαση. 3)κανε disable to prefetcher 4)απο τις ιδιοτητες του δισκου σου κανε disable και το caching Mετα απο αυτα το πιτσι θα πεταει......:hehe::hehe: Tnx για τις συμβουλές θα τις έκανα... αλλα μόλις τώρα περνάω linux άντε να δούμε ... άμα δεν με αρέσει θα βάλω Vista Home Premium Lite
qbiefox Σεπτέμβριος 24, 2008 #10 Σεπτέμβριος 24, 2008 Tnx για τις συμβουλές θα τις έκανα... αλλα μόλις τώρα περνάω linux άντε να δούμε ... άμα δεν με αρέσει θα βάλω Vista Home Premium Lite :clap: Χαχααχχα... Καλο ηταν αυτο με τα vista... 1)Βγαλε την επαναφορα συστηματος2)κλεισε την απομακρησμενη προσβαση. 3)κανε disable to prefetcher 4)απο τις ιδιοτητες του δισκου σου κανε disable και το caching Mετα απο αυτα το πιτσι θα πεταει......:hehe::hehe: To 3. απο που γινεται και τι ακριβως κανει? Το 4 γιατι το κανουμε? Tnx εκ των πρωτερων :magic:
petroSEXtreme Σεπτέμβριος 24, 2008 #11 Σεπτέμβριος 24, 2008 για το 3 μπαινεις και το κανεις disable μεσα απο το regeditκαι το 4 το κανεις επειδη οι ssd μπουκονουν ευκολα οταν φορτωνονται με write (σε αυτο φταιει η κακη διαχειρηση απο το chipset και του asus kai tou aser) και ετσι τους δεινεις εναν αερα....:hi:
koukounis Σεπτέμβριος 24, 2008 #12 Σεπτέμβριος 24, 2008 Αν δε δεις φως με linux και θες να γυρίσεις σε xp κάνε φορματ το δισκο σε φατ 32 θα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Επίσης επειδή το 1μβ μνήμης δεν το εκμεταλεύται βάλε ένα ramdrive 256μβ και πέρασε τα τεμπς των γουιντους και του εξπλόρερ εκεί. Θα πηγαίνει πολύ καλύτερα στο σέρφιν. Φυσικά και όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω
Aligator21 Σεπτέμβριος 24, 2008 #13 Σεπτέμβριος 24, 2008 Έχω κι εγώ το Eee PC 900 (Linux Edition) αλλά του έχω περάσει Windows XP SP3.Του έχω περάσει όμως nlite έκδοση σύμφωνα με έναν οδηγό που έχω βρει.Το Boot time του αυτή την στιγμή είναι στα 30-35sec με αρκετά προγράμματα εγκατεστημένα.Σου προτείνω να παρακολουθήσεις λίγο το forum αυτό : http://forum.eeeuser.com/index.phpΈχει άπειρους οδηγούς και πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
Cguevara Σεπτέμβριος 24, 2008 Author #14 Σεπτέμβριος 24, 2008 Έχω κι εγώ το Eee PC 900 (Linux Edition) αλλά του έχω περάσει Windows XP SP3.Του έχω περάσει όμως nlite έκδοση σύμφωνα με έναν οδηγό που έχω βρει.Το Boot time του αυτή την στιγμή είναι στα 30-35sec με αρκετά προγράμματα εγκατεστημένα.Σου προτείνω να παρακολουθήσεις λίγο το forum αυτό : http://forum.eeeuser.com/index.phpΈχει άπειρους οδηγούς και πολύ χρήσιμες πληροφορίες.ξέρει κανεις τρόπο για να το περάσω από flash το λειτουργικό τον windows..Το Έχω κάνει ήδη με nLite
intelakis Σεπτέμβριος 29, 2008 #15 Σεπτέμβριος 29, 2008 Ειναι απλό δημιουργείς σε ένα flasaki bootable image των "αυθεντικών" σου windows και μετα βαζεις και το εεε πισι να κανει μπουτ απο το φλασακι μεσω usb, και εισαι Κύριος!
Cguevara Σεπτέμβριος 29, 2008 Author #16 Σεπτέμβριος 29, 2008 Το εκανα ειδη περασα Windows Xp Pro sp3 με nLite απο εναν οδηγο που βρηκα στο net.
Cguevara Σεπτέμβριος 29, 2008 Author #18 Σεπτέμβριος 29, 2008 Ναι πολύ πιο γρήγορο...και από Χρ που είχε εργοστασιακά και από Linux που είχα περάσει.
intelakis Σεπτέμβριος 30, 2008 #19 Σεπτέμβριος 30, 2008 Χρειαστηκε να περασεις τιποτα drivers μετα την εγκατασταση των xp , ή τα αναγνώρισαν όλα μονα τους?
mech5107 Σεπτέμβριος 30, 2008 #20 Σεπτέμβριος 30, 2008 Το εκανα ειδη περασα Windows Xp Pro sp3 με nLite απο εναν οδηγο που βρηκα στο net.Για δώσε Link...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.