Jump to content

Πρόβλημα με RAM και Striker 2 Formula

gregorisvas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα..Σήμερα έβαλα στο pc μου ένα κιτάκι των 2GB Crucial Ballistix Tracer μαζί με τις Dominator (4GB γάρ) αλλα και με τα 4 stickάκια μαζί ο υπολογιστής απλά δεν ανοίγει.Έκανα Clear cmos και ακόμα και με αυτό πότε κάνει ένα beep συνεχόμενο..Πότε διακεκομένο..Πάντα χωρίς να μπορώ να μπώ στο bios.

Δοκίμασα να βγάλω το ένα stick εκ των ballistix και bootαρε κανονικά..Βάζω ξανά το δεύτερο πάλι τα ίδια..Βγάζω αυτή τη φορά το άλλο stickάκι και ενώ bootάρει,πρίν μπεί στα vista τρώω bsod με error "Memory Management".Τι παίζει? :cry:

Εν κατακλείδει...Με τις Dominator και το Ballistix stick No1 όλα οκ (με 3GB ram δλδ)..Με τις Dominator και το Ballistix stick No2 bsod :) Όλα μαζί No GO :D

Μάλλον, δοκίμασε και ένα - ένα τα ballistix.

Δοκιμασε και αυτό, Βάλε ένα stick από αυτά που δουλεύει, μπες βιος και βάλε ρευμα 2.1V στις μνημες, save & shutdown. Βάλε τα 2 ballistix μαζι και ενα - ένα και δοκιμασε να δεις αν bootαρει.

Τις πήγα στο Πλαίσιο :p Είμαι ψιλοχώμα σήμερα για να ψάχνομαι :) Πάντως το ένα dimmάκι φαίνεται να έχει πρόβλημα..Και με τις team xtreem τις υπογραφης μου το ίδιο συνέβη..Το ένα dimmάκι δε δουλεύει ενώ το άλλο δουλέυει ρολόι..Μήπως παίζει τίποτα με τη μητρική..

Με πήραν απ' το Πλαίσιο και τελικά ήταν όντως dead οι μνημούλες :( Μου δίνουν πιστωτικό 70€.Ποιές να πάρω? :( Λέω για τις CellShock τις 1000άρες @ cas4..Αλλα δε φοράνε πλέον τα GKX όπως κάποτε...Τι λέτε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.