Tsakonas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 καλησπερα.Εχω την οθονη της υπογραφης (s) και οταν παω να πειραξω ρυθμισεις του στυλ "coarse/fine""απο το κεντρικο μενου αδιαφορει επιδεικτικα και μου λεει νοτ αβεηλαμπλ.Ετσι πρεπει να λειτουργει η κανω εγω κατι λαθος?θενκ για. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 Μερικές επιλογές από το μενού των tft λειτουργούν ανάλογα με την σύνδεση που έχεις κάνει.Δηλαδή όταν έχεις συνδέσει dvi καλώδιο τότε είναι απενεργοποιημένες.Αυτό φυσικά σε οθόνες με dvi + vga υποδοχές.Το έχω δεί σε άλλα μοντέλα.Μάλλον αυτό «φταίει». Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 dvi την εχω την σκασμενη.νομιζω οταν την ειχα πρωτοπαρει,που και τοτε την ιδια συνδεση ειχα μπορουσα να αλλαξω την ρυθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.