Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Θελω να μεταφερω κατι παλιες βιντεοκασσετες απο τα παιδικα μου χρονια με γενεθλια, Χριστουγεννα και τα σχετικα στο pc σε αρχεια μορφης avi με την καλυτερη δυνατη ποιοτηταΕχει κανεις εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο κομματι και αν μπορουσε να με καθοδηγησει και να μου πει εαν χρειαζομαι καποιο extra hardware.Παλια (PII εποχη) ειχα κανει καποιες αποπειρες με μια ATI Rage Fury Pro (τα σπαγε!) που ειχε video-in αλλα αυτη τη φορα επειδη θα περαστουν πολλες κασσετες και προβλημα χωρου απλα δεν υπαρχει με τους σκληρους που εχω τωρα, θελω την καλυτερη δυνατη ποιοτητα. Εχω ακουσει για καποιες καρτες της Canopus αλλα δεν ξερω εαν ειναι overkill για αυτο που θελω να κανωΟποιος εχει δοκιμασει κατι παρομοιο ή εχει να προτεινει κατι I'm all ears!
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 22, 2008 Author #2 Σεπτέμβριος 22, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808100 Αυτο θα κανει δουλεια η ειναι πολυ μουφα?
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 22, 2008 Author #5 Σεπτέμβριος 22, 2008 Μην περιμένεις όμως τρομερά αποτελέσματα Εχεις να προτεινεις κατι αλλο που θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα? Δεν νομιζω οτι και να κανω παντως οτι μπορω να παρω κατι "τρομερο" απο βιντεοκασσετα. Ειμαι ολος αυτια εαν εχεις να προτεινεις κατι παντως
dellman Σεπτέμβριος 22, 2008 #6 Σεπτέμβριος 22, 2008 Ελά να σου δανείσω μια Pinnacle dc10+ που κάθεται να κάνεις δουλειά
whitesnake Σεπτέμβριος 22, 2008 #7 Σεπτέμβριος 22, 2008 Η γραφικών σου δεν έχει είσοδο; S-video ή κάτι καλύτερο; Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πρώτα με αυτή με χρήση πχ του Power Director και να δεις τι βγαίνει. Έχω περάσει πολλές κασσέτες με αυτόν τον τρόπο. Κάνω το capture σε μέγιστη ποιότητα και μετά τα συμπιέζω με divx σε insane quality.
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 22, 2008 Author #8 Σεπτέμβριος 22, 2008 Dellman, thanks man! Αν ειναι θα σου πω ... ευχαριστω για την προταση! :smoke:Whitesnake ποια καρτα GPU εχεις? Πηρα μια Powercolor 4870 αλλα δεν την εχω ανοιξει ακομα και δεν ξερω τι εχει ακριβως απο εισοδους
whitesnake Σεπτέμβριος 22, 2008 #9 Σεπτέμβριος 22, 2008 Αυτό το έχω κάνει και με την 7900GS που έχω τώρα και με Χ850 και με διάφορες. Η κάρτα που πήρες λογικά έχει vivo, οπότε έχει s-video in.
istrios Σεπτέμβριος 22, 2008 #10 Σεπτέμβριος 22, 2008 Έχω κάνει την ίδια δουλειά με το Dazzle DVC 150 της pinnacle με σχεδόν τέλειο αποτέλεσμα. Αν πάντως η κάρτα είναι Vivo αξίζει να δοκιμάσεις να γλυτώσεις και αρκετά χρήματα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.