Jump to content

GA-EP45T-EXTREME vs GA-X48T-DQ6

indyoner

Recommended Posts

αρκετά γενικό θα έλεγα!αλλά αν θέλουμε να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.θα έλεγα σε συνδιασμό με έναν τετραπύρινο q9550 ας πούμε.

ποια θα έπιανε ψηλότερο fsb?

κ αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία απο p45?έχει ωριμάσει καθόλου αυτό το chipset?

x48 διοτι εχεις χ16 + χ16 για το cf κ απ'οτι εχω δει σε κατι σχετικα reviews ακομα κ στις 1280χ1024 δινει κατι παραπανω σε σχεση με το χ16 + χ8 του p45. Βεβαια οσο ανεβαινουν οι αναλυσεις ανεβαινει κ η διαφορα!

Εχω και τις δυο :p Λοιπον υπαρχει μικρη διαφορα στο cf αλλα απο κει και περα η P45 ανεβαζει πολυ πιο ευκολα fsb και εχει περισσοτερες ρυθμισεις για ψαγμενους αλλα και εχει και τα γνωστα καλουδια(on board switches,water cooled n/b και αλλα)Πιο καλο στα γραφικα το x48 αλλα αν εχεις μια 4870χ2 και βαλεις αλλη μια μονη 4870 τοτε....:devil:

Aν βαλεις μια 260 η 280 τοτε οποια και να παρεις θα κανει καλη δουλεια!Απο βδομαδα θα αγορασω μια DFi να δω τι παιζουν!

τη να την κάνεις την DDR3 ?

τζάμπα λεφτά είναι

άμα πάρεις

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554811

η τις dominator 1066

μπορούν να σου δώσουν fsb 500-533

8.5*533=4530 MHZ αρκετό να φτάσει στα όρια του των q9550

ποσο ψηλα λογαριαζεις να των παρεις ??

τι εννοείς?πόσο λογαριάζω να πάρω όλο το pc?

κανα χιλιάρικο max!χωρίς οθόνη...

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

ποσο ο/c λογαριαζεισ να των πας

η dfi ειναι υπεραρκετη για να φτασει σχεδων καθε τετραπυρηνο στα ορια του

σορρυ αλλά είδα οτί λές "ποσο ψηλα λογαριαζεις να των παρεις ?? "

στα οριά του θέλω να τον παω αλλά να αντέχει και 24/7 χρήση....

έχεις κανένα link με DFI+Q9550??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.