BILL5 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2008 εχω εναν δισκο 320gb sata και ειπα να βαλω τα win δεν τον ειχα διαμορφοσει με το partition magic απο την αρχη και ειπα αφου θα βαλω τα win θα το κανει μονο τουκανει την διαμορφοση και οταν παει να φτιαξει εναν καταλογο με τα win βγαζει ενα μηνιμα οτι ενα αρχειο ειχει κατασταφη. εγω του ειπα να διακοψει την εγκαταστασηκαι απο εκει και περα γραφει οταν μπενει στην 2 μπλε οθονη εξεταση του 8057mb δισκος μη προσβασημος αν πατισω διαγραφη διαμερισματος βγαζει την μπλε οθονη με κορακιστικα γραματα οτι και να του πατισω η restart θα κανει η την οθονη με κορακιστικα γραματα πως μπορω να τον ξανα διαμορφοσω απο την αρχη? η χαλασε?
BILL5 Σεπτέμβριος 22, 2008 Author #2 Σεπτέμβριος 22, 2008 τοσο δισκολο ειναι αυτο που εχω με τον δισκο και κανεις απο εδω δεν του εχει πετηχει παρομιο προβλημα ειμαι ο μονος ετσι
kallileo Σεπτέμβριος 22, 2008 #3 Σεπτέμβριος 22, 2008 Εγω θα εκανα low level format με το λογισμικο του κατασκευαστη για να δω τι γινεται...
BILL5 Σεπτέμβριος 24, 2008 Author #4 Σεπτέμβριος 24, 2008 kallileo σε ευχαριστω αλα εχω ηδη στηλει τον δισκο στο μαγαζι που τον πηρα για ελενχο και αντικατασταση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.